SIVECO Romania ofera operatorilor din industria aviatica o solutie informatizata pentru simplificarea procedurilor interne si eficientizarea activitatilor aeroportuare

16 octombrie 2012

SIVECO Romania ofera administratiilor aeroportuare o solutie specializata dedicata gestionarii informatizate a activitatii interne.

Solutia de Management al Serviciilor Aeroportuare reduce timpul de obtinere a informatiilor privind zborurile si aeronavele deservite, timpul de emitere a facturilor catre operatori si de raportare in sistemul financiar-contabil a contractelor si imbunatateste comunicarea cu operatorii aerieni.

Prin implementarea Solutiei de Management al Serviciilor Aeroportuare, managerii companiilor aeriene castiga beneficii particularizate pe nevoile de business, de la optimizarea taxarii serviciilor aeroportuare, reducerea timpului de stationare, generarea rapoartelor statistice in timp real, pana la contabilizarea imediata a profitului inregistrat. Pe de o parte, se produce o imbunatatire a fluxului informational in cadrul tuturor proceselor din companie. Pe de alta parte, datele introduse in sistem devin accesibile simultan tuturor departamentelor vitale, facilitand luarea rapida a deciziilor. Astfel, echipele de management au permanent o imagine complexa, reala si corecta asupra evolutiei afacerii, controland deopotriva activitatea operationala si pe cea comerciala sau financiara.

Solutia asigura desfasurarea serviciilor de baza si a activitatilor conexe in conformitate cu standardele Autoritatii Aeronautice Civile Romana si internationale.

"Implementarea de software performant la nivelul aeroporturilor asigura conectarea la un volum impresionant de resurse, organizate eficient, interconectate si accesibile oricand. Aeroporturile isi cresc eficienta activitatilor desfașurate si isi reduc costurile pentru majoritatea operatiilor, cu impact nemijlocit asupra confortului si sigurantei pasagerilor", a declarat Lacramioara Barseti, director SIVECO Applications in cadrul SIVECO Romania.

Despre SIVECO Romania
SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are in prezent 1.300 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 20 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 150 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram