Doneaza 2 pentru copii bolnavi de leucemie

12 octombrie 2012

Poti contribui la salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie FARA SA TE COSTE NIMIC! Doneaza 2% din impozitul pe venit catre Speranta pentru Romania. Asociatia noastra umanitara este dedicata actiunilor umanitare pentru copii bolnavi de cancer si leucemie.

Ne dorim ca sa ne implicam in cat mai multe cazuri de acest gen. Sunt multi parinti care nu pot face nimic pentru copii lor bolnavi. Cei mai multi dintre acesti copii au nevoie de tratamente sau interventii chirurgicale in strainatate care costa foarte mult.

Viata acestor copii depinde in mare masura si de noi. De aceea, acum aveti posibilitatea sa ii ajutati fara sa va coste nimic. Doneaza 2% din impozitul pe venit pe care il datorezI statului si vei fi partenerul nostru in aceste actiuni umanitare.

Aceasta este o facilitate pe care ti-o ofera statul roman, pentru ca sa poti contribui la sustinerea unor astfel de activitati specifice ONG-urilor.

Doneaza 2% din impozitul pe venit catre Speranta pentru Romania! Ce trebuie sa faci?

Acceseaza site-ul nostru: www.sperantapentruromania.ro, mergi la meniul 2% de sus, citeste instructiunile si descarca formularul de acolo. Aceste formular este deja completat cu datele noastre, tu trebuie doar sa il completezi cu datele tale dupa care il vei depune la agentia fiscala de care apartii.
De restul se va ocupa finantele. Apoi, urmareste activitatile noastre pe site-ul nostru si poti vedea unde este folosita si donatia ta.

Doneaza 2% din impozitul pe venit catre copii bolnavi de cancer si leucemie. NU TE COSTA NIMIC

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram