Ziua persoanelor cu dizabilitati intelectuale la bauMax

11 octombrie 2012

Timisoara, 11 octombrie 2012

9 persoane cu dizabilitati intelectuale, beneficiari ai Fundatiei „Pentru Voi”, au fost invitate de bauMax pentru al treilea an consecutiv, la Ziua Portilor Deschise pentru Persoanele cu Dizabilitati din Romania.

Persoane cu dizabilitati intelectuale angajate in unitatea protejata „Pentru Voi” cat si unele care nu au un loc de munca au avut astfel oportunitatea de a lucra o zi, intr-unul din magazinele bauMax. Vizitarea magazinului a fost urmata de un atelier de creatie in cadrul caruia s-au pictat ghivece din ceramica si s-au plantat flori pe care fiecare le-a putut lua apoi acasa pentru a le darui cuiva drag. Dupa servirea pranzului impreuna cu domnul director si cu ceilalti angajati, s-au oferit diplome de participare, tricouri si brelocuri personalizate – totul spre incantarea persoanelor cu dizabilitati intelectuale.

Grupul „Pentru Voi” a fost insotit pe durata vizitei de domnul Francisc Haber - director bauMax Timisoara, de domnul Robert Kratochwill - director departamentul amenajari&gradina bauMax, si de doamna Gabriela Schmidt - consilier de orientare vocationala Fundatia ”Pentru Voi”. Beneficiarii nostri au avut o interactiune buna cu angajatii magazinului care au fost deosebit de primitori si amabili.

Multumim bauMax pentru invitatie si speram ca initiativa si-a atins scopul, si anume cresterea gradului de conștientizare al angajatilor si clientilor cu privire la abilitatile persoanelor cu dizabilitați, incurajarea interacțiunii si indepartarea prejudecatilor cu privire la aceasta categorie adeseori marginalizata si discriminata.

Actiunea este organizata sub sloganul „Omul nu are limite! Arata ce poti!” in toate magazinele bauMax din noua tari, iar in Romania au participat aproximativ 200 persoane cu dizabilitati.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram