Tuica de prune de vanzare

18 septembrie 2012
Autor:
Silkweb

Camara Zanelor Dregan a reusit sa se faca cunoscuta in intreaga Romanie si nu numai, datorita bauturii traditionale de calitate pe care o realizeaza. Nu doar palinca de mere sau pere este apreciata aici, ci si tuica de prune, obtinuta din poame de calitate, zemoase, fara sa se foloseasca vreun fel de indulcitor.

Toata lumea stie ca o tuica adevarata este aceea care se face cat mai natural si care nu se lungeste cu nimic.
Camara Zanelor Dregan este dotata cu cele mai noi tehnologii care contribuie foarte mult la calitatea acestei bauturi, dar si la modul de preparare si timpul dedicat pentru un rezultat de exceptie.

“Traditia producerii palincii in Camarzana se pierde in negura timpurilor. Palinca, in special de fructe, i-a calauzit pe localnici de-a lungul intregii sale existente. La nasterea unui copli, la casatorie, la alte evenimente din viata comunitatii, dar si atunci cand omul trece in lumea de apoi, palinca este nelipsita de pe mesele camarzanenilor”

Nu doar oamenii din zona Camarzanei apreciaza aceasta bautura traditionala folosind-o la fel de fel de evenimente, ci si oameni din zone indepartate, care vin cu mare drag in Nordul Romaniei dupa o tuica adevarata de 5 stele.
Acest lucru denota faptul ca ceea ce se realizeaza aici merita sa fie gustata si merita sa fie pusa pe mese la evenimentele importante din viata omului.

In cazul in care nu ati aflat inca, trebuie sa stiti ca palinca disponibila in Camara Zanelor Dregan s-a inscris in prevederile legale actuale, fiind inregistrata la Oficiul de Stat pentru Investitii si Marci (OSIM), transformand-o astfel intr-un brand.

Palinca disponibila in
Camara Zanelor Dregan trebuie sa fie gustata de toti amatorii si nu numai, astfel reusind sa inteleaga motivul pentru care toti cei care au facut-o deja, sunt extrem de multumiti si declara chiar ca este o palinca traditionala romaneasca adevarata de 5 stele.

Camara Zanelor Dregan va multumeste si va invita sa treceti pragul pentru a vedea si a gusta tuica de prune si nu numai.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram