Pregatirea pentru gradinita nu a fost niciodata mai placuta

14 septembrie 2012

Napati.ro, magazinul tau de produse organice, iti ofera acum gama de pantofi de exterior Pololo pentru copilul tau. Fiind confectionti 100% din piele prelucrata natural, incaltamintea Pololo pentru exterior corespunde standardului avansat de certificare ecologica a pielii IVN Natureleather si au fost recent distinsi cu sigiliul de calitate ECARF (allergy-friendly products). Talpa interioara a pantofiorilor POLOLO este confortabila si calduroasa si in acelasi timp nu retine umiditatea lasând pielea sa respire. Acest interior unic este detasabil si acest lucru permite masurarea directa a piciorusului celui mic. Talpa exterioara PU (Polyurethane) este flexibila si subtire, ceea ce ii face usori dându-i copilului tau liberatate de miscare. Incaltamintea fabricata pe aceasta talpa, prezinta un grad de confort ridicat.
Pantofii obisnuiti VS. pantofii Pololo
Pantofii obisnuiti sunt confectionati din piele procesata cu ajutorul sarurilor de crom, care pot fi daunatoare pentru pielea copilului tau. Actiunea acestor saruri asupra materialului din care sunt confectionati pantofii poate afecta si pielea copilului tau in contact cu transpiratia. Metoda de tabacire a pielii cu crom este daunatoare si pentru mediul inconjurator, deoarece poate polua apele si solul, iar substanta cu care este tratat materialul pentru o imagine aproape perfecta impiedica pielea prichindelului tau sa respire.
Incaltamintea Pololo este fabricata din materiale tabacite vegetal, proces care dureaza mai mult timp decât tabacirea cu crom, dar care nu dauneaza oamenilor sau mediului. 80% din substantele de tabacire ramân in pielea de incaltaminte si nu genereaza reactii alergice, iar restul de 20 % sunt complet biodegradabile si de aceea nu afecteaza mediul. Pielea din care sunt confectionati pantofii Pololo nu a indus reactii negative nici in cazul persoanelor care sufera de diverse iritatii ale pielii, dupa cum a concluzionat Institutul german Fresenius in urma unor teste pe care le-a efectuat.
Modelele POLOLO se vând in mai mult de 15000 de perechi lunar, in peste 650 de magazine din Europa si Asia. Studiile arata ca fiecare a patra pereche de incaltaminte pentru copii este incarcata cu crom. Benificiind de verificari si certificari Stiftung Warentest (Organizatia Germana a Consumatorilor) 2007 si Oekotest inca din 2005 sau de la institute prestigioase precum Fresenius, au fost premiati de organizatia Greenpeace ca fiind “produse exceptional de sustenabile si responsabile social”.
Preturile pantofilor Pololo variaza intre 140 si 408 RON. In aceasta perioada puteti beneficia de o reducere de 20 % la comandarea de pe site a anumitor modele.
Alege modelul Elche pentru momentul in care copilul tau incepe gradinita
Pentru acest moment, in care se apropie inceperea gradinitei, pantofii Elche pentru exterior din gama Pololo sunt alegerea potrivita pentru prichindelul tau. Realizati ca restul gamei, din piele 100% procesata ecologic, pantofii Elche cu arici de prindere sunt moi si fara poluanti. Pretul pentru care pot fi comandati de pe site-ul napati.ro este 379 RON.
Napati, magazinul tau cu produse naturale, iti ofera acum pantofii Pololo, pentru un mers natural al prichindelului tau. Achizitionarea produselor se poate face fie online, de pe site-ul napati.ro, fie direct de la magazinul NAPATI din Stefan cel Mare nr 15 (langa CIRC), care functioneaza dupa urmatorul program: LUNI - VINERI: 8.30 – 20:00 iar SAMBATA: 10:00 – 15:00.
Pentru mai multe informatii si preturi, accesati site-ul www.napati.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram