De acum poti sa iesi la alergat impreuna cu bebelusul tau

13 septembrie 2012
Autor:
dowmedia08

Pentru mamicile si taticii care vor sa se mentina intotdeauna in forma, chiar si atunci cand trebuie sa aiba grija de bebelus exista o posibilitate de a face miscare si mai precis de a alerga. Cu ajutorul unui carucior special, parintii pot iesi la jogging alaturi de bebelusul lor, totul fiind extrem de sigur. Carucioarele sport, speciale pentru jogging sunt concepute pentru ca cei mici sa nu simta nici un fel de zdruncinatura.

Designul deosebit al acestor tipuri de carucioare copii este remarcabil si confera o serie larga de avantaje. Astfel ca, aceste carucioare sunt ideale si pentru drumurile de munte dar si pentru cele din oras. Suspensiile caruciorului sport sunt foarte dezvoltate, iar rotile mari din cauciuc sunt dotate cu frane eficiente. Caruciorul pentru jogging este deosebit de simplu de manevrat, spatarul este reglabil iar centurile de sigutanta se inchid in 5 puncte pentru o maxima protectie.

Joggingul este o activitate foarte sanatoasa, apreciata de foarte multi adulti. Daca ai nevoie de momente de sport si relaxare, nu ezita sa mergi la alergat alaturi de copilul tau, cu ajutorul unuia din modelele de carucioare copii http://www.jucariimagice.ro/carucioare/carucioare-copii/ special concepute pentru sport. Pentru mai multe detalii despre o gama variata de carucioare dar si alte sute de produse pentru copii, nu ezita sa accesezi www.jucariimagice.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram