SIVECO Romania isi continua expansiunea internationala in Orientul Mijlociu

11 septembrie 2012

SIVECO Romania a incheiat recent un acord de parteneriat cu Saudi Research & Marketing Group, pentru extinderea activitatilor companiei pe intreg teritoriul Regatului Arabiei Saudite.

Acest acord de parteneriat strategic a fost semnat cu prilejul vizitei oficiale in Romania a delegatiei reprezentand Numu Media Holding, companie detinuta integral de Saudi Research & Marketing Group (SRMG).

Din delegatie au facut parte Dr. Azzam M. Al Dakhil, Chairman al Numu Media Holding si CEO al SRMG si domnul Omar A. Alshaikh, CEO al Numu Alelmia, o subsidiara a companiei Numu Media Holding.

“Vizita de lucru pe care am intreprins-o in Romania ne-a prilejuit intalniri fructuoase cu reprezentantii SIVECO Romania. In urma acestor intalniri am stabilit bazele unei colaborari pe termen lung, in vederea promovarii produselor si serviciilor dezvoltate de SIVECO Romania. Numu Media Holding Group detine un potential urias de dezvoltare si extindere, reprezentand unul dintre pilonii principali ai companiei SRMG, iar proiectele previzionate pentru domeniul educational, dar si din alte sectoare sunt promitatoare.” a declarat Dr. Azzam M. Al Dakhil, Chairman al Numu Media Holding din Regatul Arabiei Saudite.

Parteneriatul incheiat are in vedere promovarea in Arabia Saudita a solutiilor inovatoare si a serviciilor cu valoare adaugata oferite de SIVECO Romania in proiecte complexe de informatizare, derulate atat in domeniul public, cat si in cel privat.

Vizita reprezentantilor acestor institutii de prestigiu din Regatul Arabiei Saudite confirma extinderea internationala a activitatilor SIVECO Romania in Orientul Mijlociu, ca urmare a succesului inregistrat in dezvoltarea unor proiecte de mare amploare in Emiratele Arabe Unite si Oman.

„Suntem onorati de interesul manifestat de una dintre cele mai importante companii din domeniul cercetarii si distributiei media din Regatul Arabiei Saudite fata de produsele si serviciile dezvoltate de SIVECO Romania. El reconfirma recunoasterea companiei noastre drept un furnizor de solutii informatice performante, adaptate culturii si mediului de afaceri specifice tarilor din Orientul Mijlociu. Suntem deja prezenti in regiune cu proiecte de mare anvergura in Emiratele Arabe Unite, Oman, Kuwait si Iraq. Suntem foarte mandri ca, si prin intermediul acestor proiecte putem sa contribuim la consolidarea prestigiului Romaniei in aceste tari cu mare potential de dezvoltare” a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram