Emoving eficienta calitate si preturi mici

10 septembrie 2012
Autor:
dowmedia08

Emoving este o companie care se ocupa cu tot ceea ce cuprinde o mutare. Stim cu totii cat este de dificil si stresant sa iti muti toate obiectele dintr-un loc intr-altul si cat timp necesita aceasta activitate.
Compania Emoving a aparut tocmai din nevoia oamenilor de a avea un ajutor profesionist atunci cand se muta definitiv, sau vor doar sa scape de cateva obiecte de mobilier, fara a risca sa se imbolnaveasca si fara stres.
Serviciile noastre sunt de cea mai inalta calitate, iar personalul de care dispunem a fost atent selectionat, deoarece ne dorim in echipa noastra doar oameni profesionisti, cu o pregatire in domeniu si cu o educatie aparte, pentru a fi capabili sa respecte toate exigentele clientilor nostri.
Suntem, inca din momentul in care am aparut pe piata, principala alegere din domeniu, pentru ca avem cele mai mici preturi si ne facem treaba cu foarte mare seriozitate. Cu noi, clientii au certitudinea ca mobila lor va ajunge rapid si in siguranta la destinatie, iar pentru asta nu vor fi nevoiti sa scoata foarte multi bani din buzunar.
Autoturismele si personalul pe care ne bazam va stau la dispozitie pentru transporturi in Bucuresti, in tara si in strainatate, in tari ca Spania, Franta sau Germania.
Cativa dintre cei mai renumiti clienti ai nostri au publicat pe site-ul nostru parerile lor despre modul in care a decurs colaborarea noastra. Pentru a va convinge si dumneavoastra ca merita sa apelati la noi, accesati site-ul nostru de transport mobila www.emoving.ro care va sta non-stop la dispozitie. De asemenea, daca doriti sa incepem o colaborare, sau pur si simplu sa va faceti o idee despre serviciile si preturile noastre, Ing. Mihai Save poate fi contactat fie la numarul de telefon (+4) 0761 60 20 43, fie la adresa personala de e-mail, [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram