Promovarea companiilor de transport de mobile in mediul online

7 septembrie 2012
Autor:
dowmedia08

Mediul online a devenit, in ultimii ani, una dintre cele mai mari puteri mediatice din lume, datorita rapiditatii cu care mesajul poate ajunge la milioane de oameni de pe intregul Glob si datorita abundentei de informatii( scrise, video, audio) care guverneaza in fiecare minut spatial virtual.
Din acest motiv toate firmele care doresc sa atraga clienti cauta sa isi promoveze serviciile in special pe internet, deoarece mesajele lor publicitare pot fi vazute sau auzite de multi mai multi oameni decat in presa scrisa, la radio sau chiar la televizor.
Firmele care se ocupa cu transporturi de mobila sunt percepute de marea masa a publicului precum o noutate pe piata din Romania si, de aceea sunt si private deseori cu skepticism, din cauza ca oamenii se tem ca preturile impuse de patroni sa nu le depaseasca posibilitatile.
Deoarece competitia dintre firmele de mutari si transporturi de mobilier se desfasoara cel mai mult in mediul online, este bine ca pe site-ul companiei pe care o promovezi sa existe o sectiune in care publicul sa poata vedea si marturii ale altor clienti care au mai apelat la serviciile firmei, mai ales daca si acestia, la randul lor sunt persoane fizice sau juridice cunoscute si respectabile. Aceasta este o parte esentiala in procesul de credibilizare a firmei, pentru ca oamenii au tendinta sa actioneze in concordant cu altii, mai cu seama daca acestia sunt persoane sau companii renumite la nivel national si international.
Pe langa site, e nevoie si de o campanile de PR online, mai exact de publicarea unor communicate de presa pe diverse site-uri, forumuri, bloguri si, mai nou si pe alte retele de socializare (Twitter, Facebook, LinkedIn) care au un success rasunator la publicul din toate mediile (urban, rural) si de toate varstele.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram