Trei produse care te vor ajuta sa combaţi raceala de sezon

7 septembrie 2012
Autor:
dowmedia08

Perioada intermediară dintre vară şi iarnă este mereu dificilă pentru organism, acesta confruntându-se cu schimbări bruşte de temperatură şi pericolul de a răci la fiecare pas. Există totuşi mici trucuri care îţi asigură o protecţie bună împotriva răcelii şi a gripei. Pe lângă îndemnul de a consuma fructe şi legume, specialiştii ne recomandă produse naturale cu ajutorul cărora să luptăm împotriva diferitelor afecţiuni.
Printre semnele clinice ale virozelor respiratorii se numără congestia nazală, strănutul, tusea, durerile în gât, dureri uşoare de cap, febră, starea de oboseală. Potrivit unui studiu, în medie fiecare adult este afectat de o viroză respiratorie între o dată şi de trei ori pe sezon, fiecare episod clinic durând trei sau patru zile.
Un sistem imunitar puternic contribuie la limitarea riscului de apariție a infecțiilor, reduce durata de evoluție a bolii şi asigură recuperarea rapidă, motiv pentru care se recomandă utilizarea produselor imuno-modulatoare ca mijloc de prevenție.

Ropharma vine în ajutor, oferind o gamă largă de suplimente benefice acestei perioade de tranziţie datorită unor ingrediente importante, şi anume lactoferina şi resveratrolul.

Lactoferina şi imunoglobinele combat atacurile virale şi microbiene
Lactoferina este o proteină multifuncţională care protejează organismul de infecţiile microbiene şi virale, are proprietăţi imunomodulatoare, potenţează acţiunea antibioticelor şi reduce semnificativ efectele adverse ale acestora. Aceasta interacționează cu anumite componente microbiene şi virale implicate în procesul infecției şi datorită capacității sale de a exercita activitate antivirală şi antimicrobiană şi reduce riscul repetării episoadelor de „răceală”. Efectul bacteriostatic al lactoferinei a fost asociat cu abilitatea sa de a lega fierul. Aproape toate bacteriile au nevoie de fier şi datorită proprietăților de legare, lactoferina este în măsura să împiedice utilizarea fierului de către bacterii.
Imunoglobulinele ce se găsesc în mod natural în colostrul muls în primele 12 ore dupa fătare sunt folosite de catre sistemul imunitar pentru identificarea şi neutralizarea agenţilor patogeni cum ar fi bacteriile şi virusurile. Datorită acţiunii diferitelor tipuri de imunoglobuline, sistemul imunitar este capabil să recunoască şi să neutralizeze o mare varietate de agenţi patogeni. Cea mai importantă din grupul imunoglobulinelor din colostrul bovin, ca şi pondere şi ca spectru de acţiune, este imunoglobulina G (IgG). Conţinutul ridicat în imunoglobuline (în special IgG), minerale şi aminoacizi cu absorbţie rapidă, îi asigură colostrului o importanţă deosebită în susţinerea dezvoltării şi funcţionării la parametrii optimi a organismului uman.

• Activit Imuno Forte este un produs destinat consolidării sistemului imunitar, având calităţi antivirale, antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare şi antioxidante. Ceea ce diferențiază acest produs de altele de acelaşi gen sunt componentele sale de bază: lactoferina şi imunoglobulinele G conținute în colostru. Activit Imuno Forte este recomandat pentru profilaxia şi tratamentul adjuvant al virozelor gripale, asociate cu pneumonii, amigdalite, faringite, bronşite, sinuzite precum şi în cazul infecţiilor renale, urinare, genitale, alergiilor, herpes, zona zoster. Este un supliment alimentar fără efecte adverse, care contribuie la menţinerea şi refacerea echilibrului florei intestinale. De asemenea, potenţează acţiunea antibioticelor şi reduce semnificativ efectele adverse ale acestora. Pentru cele mai bune efecte se administrează 3 comprimate pe zi. Prețul recomandat este de 23 lei.
• Septogal cu lactoferina este calea naturală şi eficientă cu acţiune antiinflamatoare pe întreg traseul tractului respirator. Septogal cu lactoferină dezinfectează şi actionează direct la locul inflamației, calmează durerea şi senzația de usturime. Uleiurile volatile din compozitie aduc prospețime cavitații bucale şi căilor respiratorii şi reduc cu succes procesele oxidative la nivelul mucoaselor. în plus, caracterul antiseptic şi antiviral îl recomandă si postoperator, în cazul amigdalectomiei sau a extracțiilor dentare. Beneficii: este adjuvant în tratamentul infecțiilor acute bacteriene, virale sau fungice cu localizare bucofaringiană – faringite, laringite, gingivite, stomatite; dezinfectant bucofaringian, reduce inflamațiile şi procesele oxidative la nivelul mucoaselor, calmează durerea şi senzaţia de usturime, este Indicat postoperator după amigdalectomie sau extracții dentare; are proprietăţi antiseptice, antivirale, antifungice, antiinflamatoare. Mod de administrare: 1 comprimat pentru supt de 2-3 ori/zi. Prețul recomandat este de 15 lei.

Resveratrolul - antioxidantul care întăreşte imunitatea organismului
Acesta este un antioxidant obţinut cu precădere din strugurii roşii – atât din fruct cât şi din coajă. Are un efect mult mai vizibil chiar decât unele vitamine sau decât beta-carotenul, atunci când vine vorba despre întărirea organismului şi lupta împotriva bolilor. Resveratrolul este unul din cei mai puternici antioxidanți cunoscuți până în momentul de față. Potrivit statisticilor, resveratrolul este de 4-5 ori mai puternic decât beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decât Vitamina E şi de 20 de ori mai puternic decat Vitamina C.
• Vita Grapes este un sirop natural antioxidant produs din extracte de seminţe şi pieliţă de struguri, principala sursă de resveratrol, substanţă cu efecte benefice în menţinerea şi întărirea sănătăţii organismului nostru. Acesta are indicaţii multiple, de la profilaxia şi tratamentul bolilor cardio-vasculare, articulare, afecţiuni alergice şi inflamatorii, la anemii, obezitate şi infecţii virale. De asemenea, resveratrolul conţinut de acest sirop ajută la scăderea colesterolului, la întărirea imunităţii si la îmbunătăţirea vederii. Siropul se administrează de trei ori pe zi, câte 1-2 linguriţe. Preţul recomandat este de 15 lei.

Produsele pot fi achiziţionate de pe site-ul oficial Ropharma: www.ropharma-healthcare.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram