Loțiunea de corp Weleda cu galbenele – hidratare și protecție din prima zi de viața

3 septembrie 2012
Autor:
dowmedia08

Calendula este una dintre plantele medicinale cele mai eficiente pentru menținerea sănătății naturale a pielii. Datorită conținutului său ridicat de substanțe active precum carotinoidele, planta este deosebit de valoroasă pentru mărirea rezistenței pielii. Ea are o acțiune regulatorie, restrictivă și regeneratoare: curăță rănile, calmează procesele inflamatorii și stimulează crearea de nou țesut. Astfel, puterile sale vindecătoare sunt concentrate și puse tot mai mult în valoare.

Weleda folosește efectul binefăcător al calendulei de mai bine de 90 ani, aceasta fiind cultivată în propriile grădini biodinamice din Wetzgau, Germania. Astfel, ea poate fi transformată în tinctură primară imediat după cules și mai mult de o tonă de flori proaspăt culese sunt prelucrate în fiecare an.

Ca mamică, trebuie să știi că pielea bebelușului tău este foarte subțire și vulnerabilă la factorii externi, iar cea mai bună îngrijire îi este oferită de produsele naturale. În acest sens, îți recomandăm produsele gamei Weleda Baby pe bază de gălbenele, care conțin uleiuri din semințe și fructe coapte natural la soare precum migdalele și susanul, ceruri protectoare (lanolina și ceara de albine), extracte din plante medicinale și uleiuri esențiale parfumate, ale plantelor aromatice.

http://www.weledababy.ro/international/typo3temp/pics/8bf764c360.jpgUn produs special conceput pentru a curăța și hrăni pielea micuțului ău, ce poate fi folosit chiar din prima zi de viață, este Loțiunea de corp cu gălbenele Weleda.

Cum acționează: Loțiunea de corp cu gălbenele are la bază un amestec din ulei de migdale dulci și apă pentru a păstra finețea și suplețea pielii bebelușului tău. Apa conținută de loțiune se evaporă imediat după aplicare, conferind o senzație plăcută de răcoare. Adaosul de gălbenele și ceara de albine dăruiesc laptelui de corp un efect nutritiv și protector.

Mod de aplicare: După băiță, aplică laptele de corp cu gălbenele pe tot corpul, masând ușor. Loțiunea va fi rapid absorbită de pielea bebelușului. Preț: 58 Lei.

Indicat pentru: curățarea și hrănirea pielii bebelușului – din prima zi de viață.

Sfat: Ca o alternativă la șervețelele umede, adaugă puțin Lapte de corp cu gălbenele pe un material umed sau pe o bucată de vată cu care vei șterge blând zona scutecului. Extractul de gălbenele curăță pielea foarte delicat, fără a afecta stratul protector al acesteia.

Ce conține Loțiunea de corp cu gălbenele Weleda?

Extract de gălbenele pentru calmarea pielii;
Ulei de migdale pentru protejarea pielii delicate de iritanţii externi, menţinând-o moale;
Ceara de albine saponificată, emulsor (combină elementele de apă şi ulei din produs) obţinut prin tratarea cerii de albine cu leşie şi hidroxid de sodiu;
Glicerină, obţinută din uleiuri vegetale, pentru a da produselor consistenţă, luciu şi pentru a regla absorbţia şi secreţia de apă la nivelul pielii;
Gliceride obţinute din uleiuri vegetale precum cel de rapiţă, cocos sau palmier combinate cu glicerină vegetală; acţionează ca şi emulsor (combină elementele de apă şi ulei din produs).
Apa acţionează ca un solvent în prepararea extractelor.
Alcool din sfeclă de zahăr, ale cărei fructe şi seminţe au rol de solvent în prepararea extractelor şi de conservare a acestora;
Amestec de uleiuri esenţiale naturale, incluzând uleiul esenţial de lavandă, portocal şi muşeţel, pentru parfumarea şi conservarea produselor.
Xantan, un produs obţinut din micro-organisme, fiind un agent de îngroşare natural şi un stabilizator al emulsiei;

Rezultatul este un emolient care face o treabă excelentă pentru calmarea, catifelarea și hrănirea pielii. În plus, ceara protejează pielea datorită proprietăților sale rezistente la apă.

Uleiurile din plante constituie baza tuturor produselor Weleda, ele fiind mult mai bune decat cele minerale (precum petroleum sau parafina), care înfundă porii, împiedicând pielea să respire și să se hidrateze și în egală măsură să elimine substanțele reziduale. Uleiurile vegetale nu închid porii, permițând pielii să respire, hrănind-o și protejând-o. Produsele naturale îți protejează bebelușul dându-i căldură și stimulându-i dezvoltarea sănătoasă și echilibrată.

Gama Weleda Baby este recomandată de peste 70% dintre moaşele din Germania (Emnid-Studie 2003). Motivele: produsele sunt testate dermatologic nu doar pe pielea sănătoasă, ci și pe pielea ușor iritată, cu tendință spre dermatită și eczeme. Aceasta înseamnă ca astfel de produse sunt ideale și pentru copii mai mari și adulți cu piele care necesită o îngrijire specială.

Este bine să știi că produsele Weleda conțin doar ingrediente pure, foarte bine tolerate de pielea bebelușului, iar gama Weleda baby:

Nu conține niciun fel de substanțe sintetice pentru parfum, culoare sau conservare, nici materii prime pe bază de uleiuri minerale
Produsele pot fi utilizate din prima zi de viață datorită ingredientelor naturale
Prezintă o bună toleranță, confirmată dermatologic
Produsele sunt create împreună cu moașe și doctori din Germania

Despre Weleda

Weleda a fost înființată în anul 1921, ca laborator farmaceutic, având propriile culturi de plante medicinale. În prezent, Weleda este principalul producător mondial de remedii naturale și produse complete de îngrijire, cu sediul în Germania, în apropiere de Stuttgart. În cele peste 100 de produse de îngrijire se ascund mai bine de 90 de ani de experienţă în producerea cosmeticelor certificate, naturale şi organice (biologice).

Weleda îşi procură materiile prime preponderent din culturi biologice controlate, susţinând astfel păstrarea fertilităţii solului şi a calităţii apei. Plantele sălbatice sunt culese doar atunci când specia lor nu este pusă în pericol de dispariţie. Prezervarea speciilor este promovată activ prin cultivare şi recultivare.

Produsele Weleda susţin utilizarea materiilor prime ecologice şi economisirea apei şi a energiei.

Weleda utilizează pentru produsele sale doar substanţe netestate pe animale. Nu se folosesc sub nicio formă ingrediente de origine animală sau plante modificate genetic.

Pentru mai multe detalii, vizitati-ne pe www. weleda.com.ro si www. weledababy.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram