Depresie anxietate burnout stres… Afla totul despre tulburarile de dispozitie pe www depresiv ro

30 august 2012
Autor:
dowmedia08

www.depresiv.ro vine in ajutorul tau pentru ca reprezinta o sursa sigura si completa de informatie, atat pentru persoanele care au o tulburare de dispozitie – sufera de depresie, anxietate, burnout sau stres, cat si pentru persoanele care cunosc pe cineva cu aceasta tulburare.
Uita-te in jur! Potrivit statisticilor o persoana din cinci sufera de depresie... esti chiar tu acea persoana, sau poate este colegul cu care iesi la masa in fiecare zi?
Te-ai simtit vreodata trist, apatic, fara pofta de mancare, incapabil sa te concentrezi la activitatile zilnice, sa dormi sau sa iei decizii?
Daca raspunsul este DA atunci probabil ai trecut printr-un episod depresiv!
Primele episoade depresive pot trece de la sine, dupa un anumit timp, insa treptat, pe masura ce starile revin, recuperarea este tot mai dificila si simptomele tot mai puternice si numeroase!
In acest caz este absolut necesar sa te informezi corect si sa apelezi la un medic specialist!
Renunta la tratamentul “dupa ureche”
Site-ul www.depresiv.ro este sustinut de o serie de medici specialisti psihiatri, care ofera informatii despre fiecare tip de tulburare afectiva, optiuni terapeutice si metode de depistare a tulburarii, dar si raspunsuri la intrebarile celor care intra pe site.
Scopul site-ului este de a oferi o sursa sigura si completa de informatie, eliminand astfel documentarea si tratarea “dupa ureche”, din surse informative nesigure.

De ce www.depresiv.ro?

O persoana depresiva este o persoana care si-a pierdut SPERANTA la o viata normala!
Pentru depresiv totul este vazut in tonuri de alb si negru, esenta personalitatii lor a disparut, pofta de viata, dorintele, visele….toate acestea nu isi mai gasesc rostul.
Pentru un depresiv nu conteaza ce zi a saptamanii este, noua colectie de haine din magazine, ultimul film lansat la cinematograf, cadoul de la sot, desenul facut special pentru el de propriul copil sau timpul petrecut cu familia.
Ti se pare o problema care nu te va afecta niciodata?
Ei bine statisticile demonstreaza contrariul! Aproximativ 121 milioane de oameni sufera de depresie, la nivel mondial. In Romania se trateaza de depresie peste 200.000 de persoane lunar, dar numarul total al depresivilor este probabil peste 1 milion. Practic, 1 din 4 persoane adulte a suferit sau va suferi de un episode depresiv de-a lungul vietii.
Nu uita!
Este important sa nu ignori simptomele, fie ca ele apar la tine sau la o persoana draga tie. In acest fel sansele de recuperare sunt mult mai mari, iar revenirea la o viata normala este mult mai rapida.
Scopul site-ului www.depresiv.ro este tocmai acesta: de a darama tabu-ul din jurul tulburarilor afective si de a oferi informatiile de care avem nevoie pentru a depista si trata din timp aceasta problema afectiva.
Pe site-ul www.depresiv.ro puteti afla cum sa ajutati un depresiv, ce este depresia, care sunt simptomele episodului depresiv, in ce tip de depresie va incadrati, cum evolueaza depresia si ce tratamente sunt disponibile.
DEPRESIA – CEL DE-AL 4-LEA FACTOR CARE NE SCURTEAZA DURATA DE VIATA!
In urmatorii 8 – 10 ani, depresia va fi al doilea factor de scurtare a duratei de viata, din cauza conditiilor si a mediului de viata – stresul la serviciu, lipsa timpului liber si societatea in care traim.

Sunt sau nu depresiv?
Depresia este cea mai frecventa tulburare de dispozitie si cea mai frecventa „banala raceala” in lumea bolilor mintale.
DEPRESIA INSEAMNA PIERDEREA SPERANTEI!
Depresivul simte o stare de tristete profunda prelungita anormal.
Care sunt simptomele depresiei?
- dispozitie depresiva
- pierderea interesului si/sau a placerii fata de lucruri care in mod normal erau catalogate ca fiind placute si interesante
- aparitia sentimentelor de vinovatie
- scaderea aprecierii de sine
- aparitia de dereglari ale somnului sau ale apetitului
- o scadere a energiei si probleme in mentinerea atentiei asupra unei activitati
- aparitia gandurilor de suicid

Poti invinge depresia mai usor, daca te ajuta un medic!
Viziteaza-ne pe www.depresiv.ro si afla cu ajutorul site-ului nostru daca suferi sau nu de o tulburare de dispozitie sau cum poti ajuta pe cineva drag care sufera de aceasta afectiune.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram