Cu noi mobila ta se muta în siguranța la casa noua

10 august 2012
Autor:
dowmedia08

Știm cu toții cât de dificil poate fi pentru noi momentul în care ne decidem, dintr-un motiv sau altul să transportăm șifonierul, masa, dulapul sau alte obiecte de mobilier dintr-un loc în altul. Chiar dacă, aparent, mutatul mobilei poate părea o activitate ușoară care nu necesită decât câteva persoane puternice, lucrurile stau, totuși, puțin diferit.
În afară de efortul pe care trebuie să-l depui atunci când cari un obiect de mobilier, trebuie să ne gândim și la faptul că atât cel care transportă, cât și biblioteca sau canapeaua ta preferată trebuie să ajungă în siguranță la locul în care dorești să o depozitezi. Din acest motiv, noi am creat o gamă largă de servicii prin care acest aspect al mutării tale nu va mai fi o problemă!
În acest sens, echipa noastră de profesioniști de la firma Emoving este dispusă să te ajute să îți transporți mobila într-un mod sigur, rapid și eficient, indiferent de greutate, cantitate sau distanța pe care dorești să o parcurgi.
Te vei convinge singur că noi suntem cea mai bună alegere, deoarece avem oameni capabili și instruiți care vor trata cu seriozitate și profesionalism toate cerințele tale și îți vor da siguranța și încrederea că ai parte de servicii de cea mai bună calitate.
Avem grijă ca fiecare piesă de mobilier pe care o transportăm să fie ambalată în prealabil într-o folie de protecție, pentru ca procesul de mutare să fie unul sigur și atent efectuat.
Cea mai bună veste legată de serviciile firmei noastre, Emoving, este faptul că și prețurile sunt accesibile oricui și calculate în funcție de cerințele tale.
Ne dorim să stabilim cu fiecare client în parte o colaborare bazată pe respect, încredere și maximă eficiență, ceea ce ne deosebește de toate celelalte firme de pe piață din același domeniu de activitate.
Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, sunteți invitați să accesați site-ul nostru, www.emoving.ro, sau să ne contactați la numărul de telefon (+4) 0761.602.043, ori la adresa de e-mail [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram