Marine Manpower Supply

9 august 2012
Autor:
dowmedia08

Baza de date consta in aproximativ 7000 marinari romani certificati si bine pregatiti, cu diferite functii, care au lucrat cu echipaje mixte pe mai multe tipuri de nave, inclusiv pasagere, dry cargo, vrachiere, containere, tancuri chimice, petroliere, gaziere si nave tip Ro-Ro.

Personalul navigant include Comandanti, Capitani, Ofiteri Punte, Sefi Mecanici, Asistenti Mecanici, Ingineri si Tehnicieni pe Nave Frigorifice, Ofiteri Electrici, echipaj auxiliar instruiti, certificati si recunoscuti. Baza noastra de date este actualizata in mod regulat cu examinari medicale, certificate sau alte informatii precum inregistrarea sesiunilor de pregatire sau evaluare a echipajului.

Inainte de orice ambarcare, ne asiguram ca personalul are toate documentele necesare, precum vize, cursuri si certificate. Personalul ce urmeaza sa se ambarce este instruit corespunzator cu privire la detaliile de calatorie, agent, detaliile navei, politica drog si alcool a Companiei, proceduri in situatii de urgenta si toate informatiile esentiale referitoare la contract.

Nedcon Maritime poate furniza echipaje partiale sau complete, pe baza de contract, acoperind astfel cererile armatorilor pe termen scurt sau lung.

La debarcarea echipajului, se discuta urmatoarele aspecte: detalii legate de contract efectuat si raportul de evaluare, parerea acestora despre activitatile efectuate.

Experienta, increderea si intelegerea practicilor maritime ale angajatilor reprezinta elemente foarte importante in politica noastra de recrutare. Astfel putem garanta viitorilor angajatori profesionalismul angajatilor nostri in toate domeniile activitatii maritime.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram