Comunicarea – o caracteristica importanta a societaţii contemporane

8 august 2012

Romar Communication Inc. te invită să te înscrii la Cursul de Comunicare şi Relaţii Publice, la nr. de telefon 0241.650.026, prin e–mail la [email protected] sau la sediul companiei de la Baza Nautică UMC. Înscrierea se face în ordinea primirii fişelor de înscriere, data începerii cursului urmând a fi anunţată după completarea locurilor disponibile. Taxa de participare este de 380 de lei, poate fi achitată în 2 rate şi include toate costurile privind suportul de curs, pauze de cafea, taxe de examen şi certificare CNFPA. Cursul se adresează atât persoanelor cu studii superioare, cât şi celor cu studii medii şi se va desfăşura la Baza Nautică a Universităţii Maritime Constanţa.
Formatori cu experienţă în Relaţii Publice aşteaptă să te iniţieze în acest domeniu prin intermediul conceptelor teoretice şi a aplicaţiilor practice. Aceştia te vor ajuta să elaborezi toate instrumentele de comunicare publică, de la comunicate de presă până la organizarea de evenimente şi gestionarea situaţiilor de criză.
Evaluarea finală, care constă în prezentarea unui proiect individual realizat cu sprijinul şi coordonarea lectorilor, precum şi diploma obţinută, te vor ghida în desfăşurarea meseriei de comunicator. La finalul cursului, vei beneficia de atestare a competenţelor dobândite, prin eliberarea unui certificat recunoscut la nivel naţional şi European, pentru ocupaţia de Asistent Relaţii Publice şi Comunicare. Stagiul poate fi organizat şi la sediul beneficiarilor pentru un număr de minim şapte participanţi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram