O seara altfel la Terasa Millennium

6 august 2012
Autor:
Silkweb

Terasa Millennium din Baia Mare este singurul loc in care, seara de seara, evenimentele si trupele se schimba, tocmai pentru a putea oferi posibilitatea tuturor celor ce vin in acest loc, sa asculte ceea ce le place mai mult pentru a se simti bine.

E atat de frumos si de linistitor sa stai efectiv in acest loc, sa admiri frumusetea centrului istoric, felul in care este iluminat, sa asculti vocile exceptionale ale celor de pe scena, sa-i aplauzi nu pentru ca asa e firesc, ci pentru ca intr-adevar ti-au placut mult piesele interpretate, sa te poti bucura de momentele in care te detasezi de tot ce inseamna viata de zi si zi, refugiindu-te la Millennium.
Odata ce ai avut ocazia sa iti petreci o seara pe terasa alaturi de prieteni si oameni dragi, sa asculti o muzica de calitate, niste voci care mai de care mai talentate, sa ai parte de o servire buna, iar mancarurile si deserturile sa te incante, cu siguranta terasa Millennium va trece pe lista ta de favorites.

Muzica ce rasuna in intreg Centrul Istoric reprezinta un adevarat indemn pentru toti cei care trec prin raza terasei, motiv pentru care, seara de seara, bancile din jurul complexului sunt pline de dornicii care ar participa cu drag la tot concertul insa, ajunsi mai tarziu, mesele au fost toate ocupate. Lumea care participa la evenimentele de aici, se simt atat de bine incat danseaza si canta alaturi de prieteni, piesele cunoscute interpretate de trupa.

Complexul Millennium este renumit, atat pentru evenimentele inedite care se desfasoara aici, cat si pentru mancarea si felul in care aceasta este servita, asadar sunt asteptati aici chiar si cei mai mari gurmanzi pentru a se convinge ca din zeci de feluri de mancare, nu va fi nici macar una care sa nu-i starneasca interesul. Insa, nu trebuie sa fii un gurmand, nici macar un foarte bun cunoscator al tuturor retelelor pentru a-ti satisface poftele culinare la Millennium.

Dupa cum spuneam, fiecare seara petrecuta la terasa este diferita, in fiecare seara poti gusta preparatele unor bucatari profesionisti, cum, de asemenea, fiecare seara merita indulcita cu un desert pe masura.
Cofetaria Millennium Chocolate, ii incanta pe toti cei care trec pragul complexului, cu prajituri si dulciuri care mai de care mai fabuloase. Creme usoare, de vara, fructe proaspete, blaturi fine, fursecuri si praline delicioase, toate realizate de cofetari cu experienta ce folosesc exclusiv produse proaspete, fara coloranti ce pot dauna organismului, cu siguranta iti vor indulci momentele de la terasa. Pe langa aceste minunatii de prajiturele, la Millennium gasesti numeroase sortimente de inghetata de casa, ce pot fi combinate in functie de preferintele fiecaruia.

Terasa Millennium, este de departe, locul in care te poti relaxa seara de seara, luand parte la concertele ce incep in jurul ore 21:00, savurand mancaruri, deserturi si bauturi exceptionale si de unde, cu siguranta, toata lumea va pleaca extrem de multumita.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram