Emoving întotdeauna o alegere de succes

3 august 2012
Autor:
dowmedia08

Cum știm, în general, că am făcut sau nu o alegere potrivită? Atunci când vine vorba de căutarea și selecția unei firme de transport mobilă, lucrurile nu sunt atât de simple precum par la prima vedere. Fiecare client în parte are anumite pretenții, așteptări și cerințe pe care nu oricine le poate îndeplini cu succes, și de aceea alegerea companiei potrivite reprezintă un pas extrem de important atunci când dorim să transportăm obiecte de mobilier în siguranță.
Criteriile după care se orientează de obicei majoritatea clienșilor sunt prețul, renumele firmei și flexibilitatea orarului de lucru. În acest sens, compania nostră, Emoving, vine în întâmpinarea tuturor celor care își doresc servicii de înaltă calitate la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.
În anii ce au trecut din momentul în care am apărut pe piață, ne-am ghidat după principiul eficienței și de aceea căutăm mereu să ne adaptăm pachetele de servicii la cerințele clienților noștri și să construim cu aceștia o relație bazată pe respect și rezultate favorabile.
Suntem, în general, prima alegere a celor care au nevoie de ajutor cu transportul mobilei, deoarece ne bazâm pe o echipă de profesioniști instruiți în permanență, pe autoturisme de transport de ultimă generație, pe standarde calitative ale muncii și pe o ofertă de preț accesibilă oricui.
Cu noi, mobila ta pleacă și ajunge în siguranță în noua ei casă, deoarece ne place să avem grijă la detalii: fiecare obiect de mobilier în parte este ambalat într-o folie protectoare, iar transportul este sigur și rapid. De asemenea, îți punem la dispoziție serviciile de montare sau demontare a mobilierului, realizate cu cea mai mare grijă de către profesioniștii noștri.
Pentru alte informații sau pentru a stabili o întâlnire cu consultanții noștri, te așteptăm pe site-ul nostru www.emoving.ro, sau la numărul de telefon 0761. 602. 043, unde îți va răspunde colegul nostru, Ing. Mihai Save. Acesta poate fi găsit și la adresa de mail [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram