Piese de schimb pentru imprimante si copiatoare

3 august 2012
Autor:
Silkweb

Imprimantele si copiatoarele sunt de nelipsit dintr-o firma care se respecta, fiind mereu utile pentru copiat acte, imprimat facturi si nu numai, tocmai din acest motiv, compania Mival sta la dispozitia dumneavoastra si va ofera o gama variata de piese de schimb pentru imprimante si copiatoare, pentru ca a va putea oferi garantia calitatii si a durabilitatii in timp.

Fiind extrem de solicitate intr-o firma sau companie, aceste copiatoare si imprimante, trebuie intretinute cu consumabile speciale, pentru a nu avea probleme ulterior. O imprimanta scumpa, incarcata cu tonere ieftine, poate duce in scurt timp la deteriorarea acesteia definitiv.

Pentru ce fel de imprimante exista piese de schimb?

Imprimantele sunt de mai multe feluri:

- matriceale - folosite pentru foi de calitate scazuta, facturi fiscale, fiind si singura imprimanta ce poate imprima simultan doua sau trei exemplare, folosind hartie autocopiativa
- cu laser - ce folosesc tonere speciale, avand o viteza inalta si o calitate ridicata
- cu jet de cerneala - ce au o calitate medie inspre ridicata, o viteza medie, fiind folosita pentru documente, poze sau fisiere grafice
- cu imprimare termica, pe hartie speciala - folosita pentru legitimatii, carduri si nu numai
Pentru toate aceste modele de imprimante, mival.ro pune la dispozitia dumneavoastra toate piesele de schimb necesare, iar raportul calitate-pret este justificat.

Magazinul online mival.ro pune la dispozitia dumneavoastra numeroase consumabile si piese de schimb, printre care se numara capete de printare pentru imprimante matriceale, imprimante Buble Jet, 4-EP-2 sau 0-ET-1, fixing film HP laser pentru diferite modele, precum si numeroase piese de schimb pentru imprimante.

Tot aici gasiti si role pentru diferite tipuri de imprimante, cuptoare pentru imprimante multifinctionale sau cu laser, kit-uri de mentenanta pentru imprimantele cu laser color sau multifunctionalele cu laser monocrom, piese de schimb pentru imprimantele cu laser color si nu numai, pentru toate tipurile de imprimante si copiatoare.

Acum ai posibilitatea sa optezi pentru piese de schimb pentru imprimante si copiatoare, de cea mai buna calitate si sa te bucuri cat mai mult de multifunctionalele pe care le utilizezi zi de zi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram