Cleopatra Stratan te invita la inaugurarea magazinului Cleopatra Creativ din Bucuresti Calea Victoriei nr 26 sector 3

30 iulie 2012
Autor:
dowmedia08

Cu ocazia inaugurarii magazinului, Cleopatra Creativ a pregatit vizitatorilor sai o serie de surprize: cadouri si ateliere de creatie GRATUITE atat pentru copii, cat si pentru cei mari. Pe langa surprizele pregatite la inaugurare, in luna august clientii vor avea parte de 20% discount pentru toate produsele din magazinul Cleopatra Creativ.

Despre Cleopatra Creativ
Cleopatra Creativ este un magazin care se adresează atât întregii familii, cât și amatorilor de artă și profesioniștilor, fiind un model unic de magazin care încurajează petrecerea timpului liber într-un loc relaxant, plăcut și benefic pentru toți membrii familiei.
Cleopatra Creativ este un magazin recreativ, un magazin în care clientul intră cu drag, un loc în care se poate relaxa într-un mod interactiv, unde, sub îndrumarea atentă a profesioniștilor își poate crea diverse obiecte personalizate, cadouri unice și multe alte lucruri interesante.
In același timp Cleopatra Creativ ofera și un cadru educațional puternic, un loc în care copiii își dezvoltă partea creativă, sprijinand toate formele de creativitate, mai ales cea artistică, atât în cadrul școlilor, cât și în magazin prin intermediul cursurilor si atelierelor de creativitate.

Ce ofera
Printre serviciile oferite de magazin se numara: atelierele de creatie in magazin, cursuri in gradinite si scoli, aniversari zile de nastere si teambuilding-uri recreative.
De asemenea, in magazinul Cleopatra Creativ se pot găsi produse de calitate, atent selecționate, precum și produse unice marca Cleopatra Creativ. Printre categoriile de produse se numără: birotică/papetărie, rechizite școlare, jocuri educaționale, mărgele și accesorii, obiecte pentru decorat, produse pentru pictat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram