Inainteaza in varsta in mod sanatos

26 iulie 2012

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea OMRON este aceea de a contribui in cel mai eficient mod la prevenţia si tratamentul afecţiunilor legate de stilul de viata, care sunt declanşate de obiceiuri cotidiene (de ex. dieta neadecvata si lipsa exerciţiilor fizice). Obiceiurile nesănătoase pot conduce intr-un final la probleme cardiace care pot fi fatale sau la atacuri cerebrale, care pot influenta in mod hotărâtor calitatea vieţii oamenilor.
Prin stabilirea afecţiunilor legate de stilul de viata, ca de exemplu (1) obiceiuri nesănătoase, (2) sindroame metabolice, (3) afecţiuni legate de stilul de viata, (4) arterioscleroza si (5) accidente cardiovasculare, am reuşit sa dezvoltam si sa promovam produse adecvate acestor afectiuni.

VIZIUNEA NOASTRA

Ideea „doctorului la domiciliu – Healthcare@Home” a fost dintotdeauna parte integranta a OMRON Healthcare. Încă din 1974 am fost lideri ai industriei prin lansarea primului tensiometru la purtator, insistând astfel asupra importantei monitorizării tensiunii arteriale la domiciliu. Continuând in direcţia monitorizării la domiciliu, am dezvoltat o întreaga serie de produse OMRON, cum ar fi analizorul corporal si monitoarele ECG portabile.

Datorita interesului crescut cu privire la importanta înregistrărilor zilnice ale tensiunii arteriale, aceste echipamente portabile sunt folosite astăzi din ce in ce mai frecvent. Viziunea noastră veche de o decada a prins in sfârşit forma.

(click pe imagine pentru a o mari)

PRODUSE PENTRU UZ LA DOMICILIU
Pentru ca oamenii sa se bucure de o viata sanatoasa, cel mai important lucru este sa-si cunoasca starea fizica actuala. In 1961 am demarat un proiect independent de cercetare si dezvoltare, „ingineria sanatatii”, pentru a masura in mod stiintific informatia umana biofizica si pentru a monitoriza conditiile de sanatate. In urma acestui studiu am lansat pe piata sute de monitoare medicale la domiciliu. Produsele OMRON variaza de la tensiometre, termometre electronice, nebulizatoare, pedometre, dispozitive electronice de stimulare nervoasa, pana la analizatoare corporale cu scala.
Continuând cu aceeasi filozofie, atentia noastra se indreapta acum catre afectiunile legate de stilul de viata: cum sa abordam numarul in crestere de pacienti, in raport cu schimbarile sociale si cele ale stilului de viata.

FACILITAREA DISPOZITIVELOR PENTRU UZ ZILNIC
Deoarece depistarea hipertensiunii matinale este dificil de efectuat in spitale, mai multa atentie este acum adresata importantei monitorizarii tensiunii arteriale la domiciliu.
Acest lucru a constituit factorul inspirator pentru OMRON Healthcare, lider cu istorie pe piata globala a monitoarelor de tensiune arteriala la domiciliu, in a lansa cu succes un monitor cu „checker de hipertensiune matinala”.
OMRON va continua sa creeze monitoare precise din punct de vedere clinic, care sunt suficient de simple pentru a fi utilizate la domiciliu. Urmarirea hipertensiunii matinale promoveaza mai departe ciclul de ingrijire cu citiri monitorizate la domiciliu, in varii situatii de tratament.

O ABORDARE TIMPURIE SI NATURALA
Prevenirea si tratarea afectiunilor legate de stilul de viata tine de ceea ce facem cu diferite cutume. Nu este deloc usor sa renuntam la obiceiuri pe care le avem dintotdeauna, cu atât mai mult sa mentinem la cote inalte efortul de a schimba ceva in viata noastra.
Produsele OMRON Healthcare au fost create pentru a ajuta pacientii sa-si mentina motivatia: pedometre care se conecteaza la PC pentru a monitoriza exercitiile de mers pe jos, analizoare corporale pentru a observa progresul in cadrul mai multor activitati fizice.

MISIUNEA DE A-I SPRIJINI PE PROFESIONISTII IN INGRIJIRE MEDICALA
CONTRIBUIND CU TEHNOLOGIILE SI DISPOZITIVELE UNICE OMRON

Produsele OMRON Healthcare sunt utilizate in cadrul institutiilor medicale din intreaga lume, cu scopul de a promova siguranta si securitatea pacientilor si de a spori eficienta specialiştilor medicali. Cautarea constanta a acuratetii si a calitatii maxime in monitorizarea tensiunii arteriale a rezultat in proiectarea de unitati pentru uz profesional, cum ar fi tensiometrele profesionale si dispozitivele de evaluare cardiovasculara.
Simptome ca durerea cardiaca, palpitatiile si respiratia dificila pot fi tranzitorii, in consecinta dificil de inregistrat cu dispozitive conventionale.
Cu ajutorul monitorului nostru portabil si uşor de folosit ECG, se poate efectua o inregistrare de 30 de secunde, atunci când astfel de simptome apar acasa sau in deplasare. Cu aceste inregistrari se poate merge ulterior la medic pentru examinarea si folosirea informatiei in diagnosticare.
Dispozitivul de screening neinvaziv OMRON a fost creat pentru a contribui in depistarea timpurie si tratamentul arteriosclerozei. Monitorul evalueaza rigiditatea si ocluzia cardiovasculara prin intermediul a doi indicatori inovatori, PWV (Pulse Wave Velocity) si ABI (Ankle Brachial Index).

Scopul nostru este sa avem un numar cat mai mic de pacienti internati si sa reinstauram siguranta in spatiile medicale, prin evidentierea performantei tehnologiilor de ultima ora.

Sursa: OMRON

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram