Cu noi te muti rapid si fara stres

25 iulie 2012
Autor:
dowmedia08

Cea mai buna veste pe care o poti primi atunci cand esti intr-o situatie-limita, este ca cineva est e dispus sa iti vina in ajutor. Ei bine, acum este momentul sa afli ca, daca ai decis sa te muti intr-o noua locuinta, sau vrei doar sa transporti o parte din mobila ta, compania noastra, Emoving, are toate uneltele necesare la dispozitie pentru a munci in locul tau.
Fie ca vrei ca transportul sa se realizeze in Bucuresti, in tara sau la nivel international, suntem dispusi sa lucram pentru tine intr-un mod rapid, eficient si lipsit de stres. Tot ce trebuie sa faci este sa ne arati care sunt piesele de mobilier pe care le vrei mutate si sa ne spui unde vrei sa ajunga. In rest, ne ocupam de tot ce inseamna demontare de mobila, ambalare in folii protectoare, incarcare, transport in masini de ultima generatie, descarcare, plasare si montare.
Pretul este negociabil si se calculeaza in functie de volumul pieselor de mobilier, distanta pe care trebuie sa o parcurgem, etaj si servicii prestate. Oricum ar fi, te asiguram ca preturile noastre sunt extrem de accesibile oricarui buzunar.
Suntem foarte stricti in ceea ce priveste modul in care gestionam relatia cu clientii nostri, iar principiile pe care dorim sa ne construim colaborarea cu dumneavoastra sunt respectul reciproc si eficienta.
Din acest motiv, colegul nostru, Ing. Mihai Save te asteapta sa il contactezi la numarul de telefon (+4) 0761 60 20 43 sau la adresa de mail [email protected], pentru a afla detaliile unei eventuale colaborari. De asemenea, site-urile noastre www.emoving.ro, , www.mutare-ieftina.ro si www.transport-mobila-ieftin.ro iti stau la non-stop la dispozitie, pentru a-ti furniza toate informatiile de care mai ai nevoie despre Emoving, despre activitatea noastra, despre fostii nostri clienti si parerile lor si, nu in ultimul rand, despre cum ar putea decurge viitoarea ta mutare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram