Cele mai mici prețuri la transporturi de mobilier

23 iulie 2012
Autor:
dowmedia08

Compania bucureșteană Emoving vă prezintă o gamă largă de servicii de transport de mobilă, la cele mai accesibile prețuri de piață. Având o experiență notabilă pe piața din România și mii de clienți satisfăcuți de serviciile sale, compania noastră vă propune o nouă manieră de a vă muta într-o nouă locuință, fără stres, fără lucru haotic sau dureri de spate.
Indiferent cât de mare este bucuria cuiva atunci când își auhiziționează o nouă locuință, sau când se mută într-un birou nou, aceasta este automat diminată de grija pentru detaliile mutării, legate de căratul mobilei și al tuturor celorlalte obiecte pe care dorim să le luâm cu noi.
Ei bine, de acum înainte toate aceste griji trebuie să dispară, deoarece pachetul de servicii pe care suntem dispuși să vi-l punem la dispoziție acoperă toate activitățile dificile, legate de mutarea dumneavoastră.
Ne bazăm pe o echipă de oameni cu o formare serioasă în domeniu, care vor efectua cu profesionalism și cu mare grijă toate operațiunile mutării dumneavoastră. Dacă este cazul, profesioniștii din echipa Emoving vor demonta piesele de mobilier pentru a le transporta mai ușor și vi le vor monta la loc, în momentul plasării mobilei în noua casă.
De asemenea, ne ocupăm de încărcarea și descărcarea mobilei și, desigur, de ambalarea fiecarei piese de mobilier în parte în folii protectoare, pentru ca transportul să fie 100 % sigur.
Și autoturismele pe care le avem la dispoziție sunt modele de ultimă generație, care asigură spațiul și rapiditatea necesare unei astfel de operațiuni.
Toate aceste informații, dar și alte lucruri interesante despre activitatea noastră pot fi găsite și pe site-ul nostru, www.emoving.ro, sau pe site-urile conexe, www.mutare-ieftina.ro, www.transport-mobila-ieftin.ro.
De asemenea, colegul nostru, Ing. Mihai Save, vă așteaptă să îl contactați, pentru eventuale curiozități, întrebări sau nelămuriri, la numărul de telefon (+4) 0761 60 20 43, sau pe adresa de mail [email protected]. Apelati cu incredere la serviciile noastre de mutari.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram