Opel restilizare a design ului Astra in 2012

19 iulie 2012

In ton cu tendintele actuale, Opel a efectuat o restilizare a design-ului familiei Astra. Iata cele mai importante schimbari:
In partea din fata s-a insistat pe scoaterea in evidenta a unor detalii precum noua grila a radiatorului, proeminenta bara cromata in forma de aripa, precum si insertiile de culoare inchisa din blocurile optice. Au mai fost introduse luminile de zi cu tehnologie LED si iluminare standard cu becuri halogen.
In spate, suportul placutei de inmatriculare al versiunii in 5 usi a fost reproiectat, iar spoilerul este mai bine scos in evidenta printr-o banda cromata.
Interiorul a fost si el revizuit la nivel estetic. Se remarca introducerea unor noi materiale, culori si ornamente cu tenta cromata. In functie de nivelul de echipare, noile versiuni Astra dispun de tapiterii din material textil sau piele, cu cusaturi si insertii de culoare care aduc un plus de dinamism habitaclului.
A mai fost adaugata si o serie de sisteme de asistenta la rulare care au debutat pe modelele Insignia si Zafira Tourer.
Modele de vanzare din gama Astra de la dealeri din Bucuresti, Constanta, Iasi, Galati, dar si multe alte localitati, puteti gasi pe site-ul Autovit.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram