4 greseli in alegerea de carucioare copii

12 iulie 2012
Autor:
dowmedia08

Mai mult decat cumparatori a unor produse pentru copii, in primul rand dumneavoastra sunteti parinti care trebuie sa faca uneori niste decizii mult mai grele decat si-au inchipuit. Alegerea unui carucior este una din acele decizii. Varietatea modelelor existente poate fi chiar bulversanta, iar daca sunteti la inceputul cautarilor, cu siguranta drumul pe care trebuie sa il parcurgeti este lung. Multi dintre dumneavoastra insa fac unele greseli atunci cand aleg carucioare pentru copii. Hadeti sa vedem in continuare care sunt cele mai frecvente dintre acestea.

1.Achizitionarea unui carucior care nu este potrivit nevoilor. Carucioarele pentru copii trebuie sa fie alese in functie de nevoile celor mici dar si a celor mari. Astfel ca daca circulati cu mijloacele de transport in comun si achizitionati un carucior foarte greu, va faceti viata mult mai dificila.

2.Achizitionarea unui carucior de proasta calitate. Carciorele trebuie sa le ofere copiilor o experienta minunata, sa fie confortabile si foarte sigure. Daca materialele caruciorului lasa de dorit, nu faceti compromisuri.

3.Alegerea unor carucior mult mai mare, pe principiul ca acesta sa poate fi utilizat si atunci cand bebelusul mai creste. Acestea greseala este enorma si poate afecta sanatatea copilului care trebuie sa beneficieze de un carucior potrivit.

4.Alegerea unui carucior foarte scump doar pentru ca arata foarte bine. Este foarte adevarat ca design-ul produselor are o importanta foarte mare, insa acele produse trebuie sa fie si rezistente nu doar frumoase. In ceea ce privesc produsele pentru copii, intotdeauna calitatea trebuie sa primeze. Brandul carucioarelor trebuie sa aduca si beneficii, acest aspect fiind valabile pentru modelele de carucioare Primii Pasi, aceasta marca Primii Pasi fiind recunoscuta pentru calitate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram