Servicii mutari la un nivel profesionist

5 iulie 2012
Autor:
dowmedia08

Firma noastra detine o vasta experienta pe piata serviciilor de transport mobila , mutari mobila, imbunatatindu-si constant grila de servicii oferite. Astfel, am ajuns la cel mai inalt nivel de pe piata, oferind eficienta, rapiditate, servicii complexe, pret avantajos. Emoving este firma de transport mobila pe care cu siguranta o vei recomanda si prietenilor.

Din respect fata de client si lucrurile sale, suntem atenti la fiecare miscare pe care o facem, avem un personal bine instruit, soferi atenti si cu experienta, utilizam folii speciale pentru a acoperi mobila dumneavoastra atunci cand o transportam si daca aveti nevoie de spatii de depozitare, vi-l punem la dispozitie la cel mai avantajos pret. Costurile noastre reduse dar si profesionalismul cu care efectuam orice serviciu de transport mobila, ne recomanda ca fiind o firma pe care te poti baza.

Transportul de mobila si alte obiecte pe care il efectuam, poate fi realizat la nivel local in Bucuresti, dar si in orice alt oras din tara si chiar in strainatate. La noi, transportul de mobila se face foarte rapid si in cele mai sigure conditii. Tot ce trebuie tu sa faci este sa ne contactezi. Personalul nostru se va ocupa de demontarea si demontarea mobilei daca este nevoie, de transport si incarcare la masina, de transport in noua locatie. Pretul serviciilor de transport mobilier si alte obiecte este negociabil, noi asigurandu-ti cele mai eficiente servicii de mutari mobila. De asemenea, daca ai nevoie de un spatiu de depozitare mobila poti apela cu incredere la Emoving.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram