Panasonic Toughbook CF – 19 Mk6 disponibil în portofoliul hardware al Novensys

28 iunie 2012
Autor:
dowmedia08

Noua tableta transforma radical modul de îndeplinire a activitaților din domenii precum utilitați, aparare, transport, servicii de urgența, servicii pe teren prin faptul ca ofera acces la informații și aplicații oriunde și oricând. Acest dispozitiv va marca un nou început pentru linia de notebook-uri convertibile de mare anduranța, permiţând clienţilor sa beneficieze de noul design şi îmbunataţirile tehnologice o data cu utilizarea unei game largi de periferice, cum ar fi staţii de andocare şi suporturi auto.

Noul Toughbook CF-19 include a treia generatie Intel Core i5 Processor & Chipset. Procesorul standard de mare performanța Intel® Core™ i5-3320 vPro™ (2.6GHz, pâna la 3.3GHz cu Intel® Turbo Boost Technology) împreuna cu placa grafica Intel® HD 4000, asigura utilizarea dispozitivului pentru cele mai solicitante aplicații. Pentru a asigura fiabilitatea în mediile cele mai dificile, CF-19 ramâne unic în piaţa, cu designul sau fara ventilator, folosind în schimb optimizarea consumului de energie Panasonic şi o retea de ventilare special creata pentru o racire completa.

O data cu noul CPU, CF-19 este de asemenea echipat cu un modul low voltage DDR3L RAM, consumul redus de energie traducându-se într-o viața prelungita a bateriei. Capacitatea hard disk a fost crescuta de la 320 GB la 500 GB cu opțiuni de 128GB si 256GB SSD.

Panasonic Toughbook CF-19 reprezinta îmbinarea perfecta între robustețea unui PC și mobilitate. Cântarind puțin peste 2 kg și având un ecran generos de 10.1 inch, cu vizibilitate ridicata, acest notebook este recomandarea specialiștilor Novensys pentru utilizarea în activitațile de transmitere și accesare a datelor din teren.

Date tehnice:

Procesor performant Intel® CoreTM i5-3320M

Placa video Intel® HD 4000

4 GB DDR3

Sistem de operare Microsoft Windows® 7

Bluetooth® 4.0

500GB HDD (Serial ATA) shock mounted

Design robust, rezistent la caderi de la 1,8 m

Durata bateriei de pâna la 10 ore

Cântarește 2300 g

Ecran 10.1 inch, LCD, vizibil chiar în lumina soarelui

Tehnologia Transflective Plus care încorporeaza un filtru de polarizare pentru a reduce reflexia

Carcasa din aliaj de magneziu și suprafața anti-zgârieturi

Certificat MIL-STD 810G (operare de la -28˚C la +60˚C) și IP65 (praf și apa)

Opțional modem integrat 3G/HSPA+, GPS, camera, cititor smart card, cititor amprenta (finger print reader).

Novensys, lucruri care vorbesc despre noi - Suntem de mai bine de 15 ani alaturi de afaceri româneşti şi regionale, cu soluţii informatice care raspund prompt nevoilor de business. Avem un portofoliu complex de soluţii perfect integrabile care se adreseaza unei arii mari de industrii, cu focus pe: Retail, Distribuţie, Transport&Logistica, Producţie, Servicii Profesionale şi Utilitaţi. În plus, oferim soluţii inteligente şi pentru alte industrii din România ca: Automotive, Servicii Financiar-Bancare, Guvernamental, Telecom, Servicii medicale și farmaceutice etc.

În acest timp am dezvoltat parteneriate de încredere cu cele mai mari nume ale industriei de IT&C: Microsoft, Oracle, IBM, HP, CISCO.

Raspundem cerinţelor de mobilitate cu cele mai performante produse software și hardware de la parteneri de renume internaţional ca: Motorola, Psion, Panasonic, Datalogic, Zebra, Ortec, Avery Berkel, Custom, Datecs, Tally Genicom, Printronix și Datamax-O`Neil.

Despre Panasonic:

PSCEU este parte din Panasonic Systems Communications Company, divizia B2B globala a Panasonic. Scopul PSCEU este de a perfecţiona modul de lucru al profesioniştilor din teren şi de a le creşte eficienţa şi performanţele în cadrul companiei. Ajutam companiile sa capteze, sa estimeze şi sa comunice o gama întreaga de informaţii: imagini, audio şi texte cu produse precum switch telefonic PBX, imprimante, camere profesionale, proiectoare, ecrane şi PC mobile industriale. Cu peste 500 de angajaţi, ingineri experţi în design, capabilitaţi de management al proiectelor la nivel global şi cu o reţea puternica de parteneri europeni, PSCEU ofera capacitaţi fara rivalitate pe piaţa.

Noul PSCEU este creat din 4 divizii de business:

• Soluţii de comunicare ce includ scannere profesionale, imprimante multifuncţionale, sisteme de telefonie şi sisteme de conferinţa video HD.

• Sisteme de soluţii video ce includ proiectoare video, table interactive, asistenţa pentru prezentari şi ecrane. Panasonic este liderul pe piaţa europeana pentru proiectoare cu un cota de 28%.

• Soluţii de camere profesionale ce includ echipamente profesionale audio video, echipamente şi tehnologie de securitate (IMV – Integrated Machine Vision). Panasonic este unul din cei doi vânzatori de top de camere profesionale din Europa.

• Soluţii de produse computerizate ce includ tabletele industriale Toughbook, tabletele Toughbook de business si sistemele EPOS (Electronic Point of Sales). Panasonic Toughbook este liderul european pe piaţa cu peste 65% share în 2010 (VDC, martie 2012).

Panasonic Corporation este liderul mondial în dezvoltarea şi producţia de electronice pentru o gama larga de consumatori, de afaceri şi industrii. Localizata în Osaka, Japonia, compania a înregistrat vânzari nete de 7.85 trilioane yeni (E1,4 mld) pentru anul incheiat în martie 31, 2012. Acţiunile companiei sunt listate la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya şi New York. Pentru mai multe informaţii despre companie şi despre brandul Panasonic, vizitaţi site-ul: http://panasonic.net/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram