Ofera familiei tale o masa completa gustoasa si sanatoasa cu ajutorul electrocasnicelor Electrolux

26 iunie 2012
Autor:
dowmedia08

Un mic dejun bun, cu suc de fructe si shake-uri vitaminizante.
Pentru mic-dejun, Electrolux iti ofera mai multe optiuni. Daca prichindelului ii plac fructele, ofera-i un pahar cu suc pregatit cu ajutorul storcatorului de fructe Electrolux. Storcatorul are o capacitate de 1.25 l si un recipient de dimensiuni mari pentru pulpa, ceea ce inseamna ca poti pregati o cantitate mai mare de suc – ideala pentru un pachet de luat la serviciu sau la scoala, in cazul celor mici, alaturi de o gustare.

Daca familia ta iubeste shake-urile cu lapte si cereale, foloseste blenderul PowerMix Silent. Chiar daca sotul tau este foarte matinal, ii poti pregati bautura preferata fara grija ca vei trezi vecinii; fiind de 10 ori mai silentios decat orice alt blender de pe piata (doar 80dB), poti prepara totul in deplina liniste.

Adauga o felie de toast crocanta si aurie, prajita la unul dintre toasterele Electrolux, si chiar un ceai din plante sau o cafea preparata rapid la fierbatorul sau cafetiera Electrolux. Micul dejun este gata!

La pranz, profita de beneficiile aburului.
Metoda gatitului la abur este cea mai sanatoasa, deoarece ajuta la conservarea vitaminelor si savorii preparatelor. Chiar daca membrii familiei tale au preferinte culinare diferite – legume, peste sau alt tip de carne, poti gati intregul meniu simultan, petrecand cu pana la 20% mai putin timp in bucatarie. In plus, cuptorul Electrolux CombiSteam cu tehnologie 3in1, ai flexibilitea de a gati traditional, utilizand caldura; cu abur; sau traditional si cu abur, in acelasi timp.

Si cum il convingi pe cel mic sa manance tot din farfurie? Pregatindu-i un desert delicios si sanatos, cum ar fi o inghetata proaspata si homemade. O pregatesti in doar cateva minute, cu lapte, smantana, fructe sau cacao – fie cu ajutorul blenderului PowerMix de la Electrolux, fie cu mixerul compact de mana EasyCompact. Acesta are un sistem avansat de reglare a vitezelor care nu permite imprastierea alimentelor atunci cand sunt mixate.

Iar daca vrei sa-i rasfeti pe cei dragi cu gustul painii naturale de casa, Electrolux iti propune masina de paine FreshBreadPatissier, care te ajuta sa prepari o varietate de produse gustoase si sanatoase pentru intreaga familie. Cu ajutorul celor doua forme de gatit si a celor 15 programe predefinite poti pregati paine, torturi, briose si gemuri. De asemenea, aceasta dispune de o serie de retete cu programe ce variaza intre 58 minute si 3 ore 25 minute.

Seara, ceva usor pentru un somn linistit.
Iti poti obisnui familia si cu alte deprinderi sanatoase, cum ar fi sa isi incheie ziua cu un fruct proaspat sau o salata plina de vitamine. Si ca sa te asiguri ca fructele si legumele isi pastreaza prospetimea si vitaminele timp indelungat, apeleaza cu incredere la noul frigider FreshPlus, din gama Inspiration. Acesta a fost certificat “numarul 1 in pastrarea prospetimii naturale a alimentelor” si dispune de CrispFresh – cel mai mare sertar de legume de pe piata, cu un nou sistem de control al umiditatii.

Iata cum electrocasnicele inteligente de la Electrolux te ajuta sa pregatesti mese naturale si delicioase, pentru o viata sanatoasa pentru tine si cei dragi.

Afla mai multe despre produsele Electrolux de pe paginile dedicate fiecaruia dintre ele, pe site-ul www.electrolux.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram