Modele de copertine ideale pentru o protectie eficienta impotriva soarelui

26 iunie 2012

In societatea de astazi ideea conform careia calitatea se bazeaza pe pret este din ce in ce mai predominanta. Putini cumparatori mai au incredere in calitatea si performanta unui produs care are un pret de achizitie relativ modest.
Compania Kondor Invest va ofera garantia de performanta a produselor confectionate din materiale de calitate la preturi accesibile pentru ca dumneavoastra sa fiti multimuit de achizitia facuta.
Printre aceste produse se numara si modele variate de copertine din care puteti alege, pentru a va proteja de insistenta razelor solare pe timp de vara, pastrandu-va astfel locuinta racoroasa. In cazul in care doriti sa amenajati un spatiu destinat petrecerii timpul liber, in curte sau gradina, sau sunteti proprietarul unui local cu terasa, trebuie sa tineti cont si de aspectul exterior dat de aceste copertine.
Pentru terase sau restaurante montarea de copertine retractabile este ideala deoarece acestea se pot monta unor spatii mai mari, actionarea facandu-se pe baza automata oferind in acelasi timp umbrirea necesara dar si protectiea mobilierului. Datorita posibilitatii de a personaliza aspectul panzei ce se ataseaza bratelor metalice, puteti integra perfect modelul de copertine retractabile in aspectul localului.
Copertinele fixe, potrivite unor spatii mai mici, sunt ideale atunci cand doriti sa faceti din balconul dumneavoastra un loc de liniste si recreere, umbros, in care sa va petreceti timpul. Deschiderea bratelor acestui model de copertine se poate face pana la 1,50 m iar unghiul variabil al panzei poate fi reglat, permitandu-va sa ajustati singuri protectia de care aveti nevoie.
Gama variata de copertine, copertine retractabile si copertine fixe este prezentata in detaliu pe adresa de internet: www.copertineretractabile.com pentru ca dumneavoastra sa puteti obtine mai multe informatii, iar in cazul in care sunteti decis sa achizitionati orice tip de copertine sunati oricand la numarul de telefon: 0757.082.001

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram