Rochii de mireasa pentru vara Maggie Sottero

22 iunie 2012

Descopera noile rochii de mireasa pentru vara disponibilie in colectia Maggie Sottero, pentru a straluci in ziua nuntii in cele mai noi si mai elegante creatii elaborate de designerii celebri ai acestei case de moda cu o traditie de peste

Maggie Sottero este una dintre cele mai recunoscute si cautate marci de rochii de mireasa pentru vara dupa producatorii de rochie de mireasa din lume. In anul 2010 Debi Hall of Fame Inductee, a onorat cu numeroase premii brandul Maggie Sottero in industria producatoare de rochii mireasa.

Maggie Sottero a dezvoltat o misiune precisa si anume transformarea viselor intr-o realitate pentru fiecare mireasa prin creatiile inovatoare si materialele de calitate superioara oferite de designerii priceputi.

Rochiile de mireasa disponibile in magazinul online www.rochiimirese.eu detine o colectie impresionanta de creatii ale designerilor Maggie Sottero, incepand cu cele mai simpliste concepte si pana la rochii de mireasa lungi in spate si scurte in fata, cu sau fara trena, rochii din materiale lejere pentru vara sau rochii cu aplicatii pretioase.

Una dintre creatiile prezente in acest magazin de rochii mireasa este aceasta rochie de mireasa Maggie Sottero modelul Harmony, disponibil in magazinul www.rochiimirese.eu pentru marimea 38, intr-o culoare potrivita oricarui tip de piele si anume culoarea light ivory.
Acest model de rrochie de mireasa face parte din conceptul de rochie Slim A, fabricata din material din tafta satinata. modelul de rochie este unul elegant, fluid si lejer totodata prin simplitatea, care reprezinta un atuu, pentru rochie.

Acest tip de rochie este potrivit pentru o silueta atletica si deasemenea caracterizata o personalitate puternica.
Tenta moderna este data de broderiile cu cristale swarowski care dau o nota de regalitate acestei tinute. Rochia este prevazuta cu o trena moderata, aplicata cu o prindere usoara la nivelul solului.

Descopera toate creatiile Maggie Sottero disponibilie in acest magazin online la preturi avantajoase disponibile atat pentru vanzare cat si pentru inchiriere.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram