Pretul diamantelor creste sunt investitia perfecta – diamantar profesionist

22 iunie 2012
Autor:
dowmedia08

Bucuresti, 20 iunie 2012 – A.David Diamonds & Gold, primul wholesaler de diamante din Romania membru al Bursei de Diamante din Israel, isi extinde rapid afacerile prin lansarea de noi servicii si parteneriate cu mai multe fabrici de bijuterii din tara noastra.
Arie David, membru al Bursei Diamantelor din Israel, cea mai mare din lume in industria de profil, ofera posesorilor de diamante din tara noastra servicii de evaluare si expertiza cu titlu gratuit, contribuind astfel la educarea publicului avizat si la cresterea interesului pentru aceste pietre pretioase. De asemenea, compania sa a devenit furnizorul mai multor bijutieri din tara noastra, oferind conditii deosebit de avantajoase si o gama bogata de pietre pretioase, atat din punct de vedere al dimensiuniii pietrelor, cat si din punct de vedere al culorilor si taieturilor.
„Pretul diamantelor a crescut considerabil in ultimii cinci ani – cu 20% pentru pietrele mari, de cel putin 5 carate, in timp ce cresterea preturilor a fost de 60% pentru pietrele mici, de pana in 0,1 carate. Este un semnal ca oamenii investesc tot mai mult in aceste pietre pretioase, care sunt usor de stocat, transportat si valorificat atunci cand proprietarul lor o doreste. Pot sa spun de asemenea ca preturile vor continua cresterea, ceea ce le face sa fie o investitie perfecta”, a explicat Arie David, fondatorul companiei.
In Romania, Arie David adreseaza trei categorii de potentiali clienti si anume: bijutierii carora sa le ofere pietre la preturi si conditii avantajoase, respectiv pasionatii de diamante pentru bijuterii insa si cumparatori-investitori care folosesc diamantele ca instrumente investitionale pe termen lung. Spre exemplu, pretul mediu al unui carat de diamant a crescut de peste doua ori din 1990 pana in iunie 2012 (sursa). „Pot sa va spun ca daca in 1983 un carat de diamante culoare D si claritate IF (Internally Flawless) costa intre 7.000 – 8.000 dolari americani, astazi, acelasi tip de carat se ridica la valoarea de 28.900 dolari americani, conform ultimelor cotatii pe Bursa de diamante de la Tel Aviv”, a declarat Arie David.

***
Despre A. David Diamonds & Gold
Cu o experienta de 32 de ani in domeniu, Arie David este primul si singurul diamantar profesionist din Romania, certificat si acreditat de cea mai mare bursa de diamante din lume, Bursa de Diamante din Tel-Aviv (Certificat de membru nr. 3594, ID 065051930).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram