Biltong noua ta dependenta culinara

20 iunie 2012

Biltong este un produs 100 % natural, obtinut prin dezhidratarea carnii de vita sau de vanat si contine un aport natural de 38% proteina pura. Cu un gust deosebit de bun si proprietati de prezervare incontestabile, Biltong este alegerea potrivita pentru alimentatia sanatoasa pe perioada verii. Produsul inlocuieste cu succes produsele care contin E-uri si poate fi oferit fara nici un risc copiilor sau persoanelor intolerante la conservanti sau coloranti.

“ Pe o piata din ce in ce mai exigenta, am venit in intampinarea consumatorilor sa le oferim un alternativa de produs sanatos care poate fi consumat atat acasa cat si in mediile sociale. Foarte bine primit, Biltong a suscitat interes din partea detinatorilor de restaurante si terase care doresc sa ofere o alternativa sanatoasa clientilor”, a declarat, producatorul.

Azi 20 Iunie 2012, incepand cu ora 19:30, la Centru de Afaceri Bucuresti, Soseaua Oltenitei nr.105, doritorii unei experiente gastronomice inedit, sunt invitati un prim eveniment dedicate degustarii produsului Biltong si socializarii intr-o atmosfera speciala, asezonata cu vin bun si muzica de jazz.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram