SIVECO Romania premiata de Ministerul Educatiei din Oman pentru implementarea cu succes a solutiilor educationale

20 iunie 2012

O noua recunoastere internationala pentru SIVECO Romania- solutia de eLearning dezvoltata de companie a fost premiata de catre Ministerul Educatiei din Oman, fiind apreciata drept extrem de utila in procesul de modernizare a educatiei omaneze.

Ceremonia de premiere a avut loc saptamana trecuta, la Muscat, fiind evidentiate numai acele companii si institutii din mediul privat care au avut un rol important in sprijinirea proiectelor pentru educatie.

Proiectul pentru care SIVECO a fost premiata are la baza o initiativa strategica a Ministerului Educatiei din Oman si a fost implementat in prima faza in anul scolar 2010-2011 la scoala de fete Thuraya Al Busaeediya din Muscat, urmand ca ulterior solutia sa fie adoptata la nivel national. Rezultatele evaluarii proiectului pilot sunt foarte bune, considerandu-se ca imbunatatesc nivelul de implicare a elevilor la orele de clasa, transformand procesul educational intr-o experienta placuta pentru elevi si profesori.

In cadrul acestui proiect, SIVECO a furnizat 120 de obiecte educationale interactive pentru gimanziu si liceu, localizate si mapate pe curricula locala la matematica, fizica, biologie si chimie. A fost instalat sistemul AeL si au fost instruiti profesorii pentru utilizarea optima a instrumentelor implementate.

„Suntem mandri ca am putut fi alaturi de Ministerul Educatiei din Oman cu acest proiect si ca i-am ajutat pe profesorii de aici sa realizeze lectii intr-un mod atractiv pentru elevi, unic, intr-un mediu virtual, securizat. Astfel, copii au posibilitatea de a experimenta fenomenele naturale si de a descoperi, direct in sala de clasa, lumea inconjuratoare ”, declara Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

SIVECO Romania este un jucator activ in zona Golfului, desfasurand cu succes ample proiecte de modernizare a sistemului educational in Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Bahrein si Oman, precum si in tari din Europa, Nordul Africii si regiunea CIS.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram