Echipa SIVECO a aniversat primii 20 de ani activitate

14 iunie 2012

Clienti din 17 tari de pe 3 continente, parteneri si colaboratori din toata lumea, artisti celebri, discursuri emotionante, momente artistice unice, acordari de premii, o vreme perfecta – acestea au fost coordonatele evenimentului aniversar “SIVECO 20 de ani mari” desfasurat la Centrul de Conferinte Snagov.

„De-a lungul celor 20 de ani, ne-am concentrat cu consecventa pe initierea si derularea unor proiecte a caror anvergura si complexitate i-a intimidat pe multi. Ne-am asumat sa facem lucruri grele fara sa ne uitam prea des in urma. Astazi, avand experienta celor 20 de ani, putem spune ca demersul nostru este sinonim cu progresul. SIVECO Romania a devenit nu numai cea mai mare casa romaneasca de software, ci si un brand international respectat, un lider in domeniul IT”, a declarat in discursul sau Irina Socol, presedinte si director general SIVECO Romania.

Clientii si partenerii companiei au apreciat la superlativ colaborarea pe care au avut-o de-a lungul anilor cu echipa SIVECO.
Irina Socol a primit premii de excelenta din partea Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Universitatii Politehnice din Bucuresti, Comunitatii Academice a Universitatii Titu Maiorescu, Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica, Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronica si Tehnica Masurarii.
In discursurile lor, invitatii au recunoscut la unison valoarea brandului SIVECO a carei notorietate depaseste azi granitele tarii si a continentului nostru, precum si contributia companiei « numarul 1 in IT-ul romanesc » la construirea societatii digitale.
“Aceasta aniversare este o mare bucurie pentru colectivitatea IT din Romania. Vrem ca SIVECO sa prospere in continuare pentru binele nostru, al tuturor”, a spus Doina Banciu, directorul Institutului de Cercetari in Informatica.
“Iata ca se poate! Iata ca Romania este recunoscuta acum si prin brandul SIVECO”, a spus Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania.
“Doresc sa remarc contributia SIVECO la formarea oamenilor din industria IT. In acest moment aniversar urez celor care lucreaza la SIVECO, celor care au avut initiativa formarii firmei, multa sanatate, putere de munca si succes. La multi ani!”, a transmis echipei SIVECO Ion Iliescu, fost presedinte al Romaniei
Vorbind despre expansiunea internationala a firmei SIVECO, Mihnea Costoiu, rectorul Universitatii Politehnice din Bucuresti, a declarat: “Ne bucuram ca exista o prezenta romaneasca care a devenit internationala si care s-a impus in spatii care altadata erau interzise industriei romanesti”.
Sorin Mandrutescu, directorul general al Oracle Romania, a apreciat activitatea echipei SIVECO care “ a adus in industrie elemente de tip soft: dedicatie, imaginatie si daca este un lucru pe care l-am invidiat intotdeauna este acel tip de relatie speciala pe care SIVECO il are cu clientii -“Murim, dar proiectul trebuie sa iasa!” – si intotdeauna a iesit. Acesta este un lucru pe care mi l-am dorit ca si cultura organizationala atat in compania mea, dar si ca un standard al intregii industriei IT. SIVECO este cel mai important partener Oracle”.
SIVECO este un partener de incredere si pentru HP. Radu Enache, directorul general al Hewlett Packard Romania, a declarat: “Toate marile noastre proiecte se leaga de colaborarea cu SIVECO. Nu este vorba de 1.300 de oameni competenti, dinamici, seriosi, de soft inovativ, nici de un management extraordinar pe care Irina Socol il asigura, ci de o companie recunoscuta international pe care fiecare dintre noi ar trebui sa o sprijine sa se dezvolte. Cea mai mare firma romaneasca de software este SIVECO”.
In viziunea lui Varujan Pambuccian, deputat in Parlamentul Romaniei, “cel mai important lucru legat de SIVECO este ca a reusit sa ramana o firma antreprenoriala si nu o corporatie”.
Invitatii SIVECO au avut privilegiul participarii la un spectacol artistic inedit. Invitatul special al galei a fost celebrul tenor italian Alessandro Safina, unul dintre cei mai cunoscuti si mai iubiti artisti din lume, apreciat pentru sensibilitatea pe care o transpune in cantecele sale si pentru cariera extraordinara in lumea muzicii.
Invitatii s-au bucurat, de asemenea, de prezenta actorului Pavel Bartos, a sopranei Iana, a artistilor din Bucharest Metropolitan Orchestra, a lui Razvan Mazilu, care alaturi de trupa sa au prezentat fragmente explozive din spectacolul Urban Kiss, si de trupa Voltaj.
Pentru urmatorii 20 de ani, compania are planuri la fel de mari: “Vom construi proiecte mari, impreuna cu partenerii nostri, alaturi de care ne simtim capabili sa atingem cele mai ambitioase tinte. Vom deschide noi posibilitati de afirmare pentru expertii romani, la noi acasa si in tari care stiu inca foarte putine lucruri despre Romania. Vedem cu ochii mintii, deja, sarbatoarea de peste 20 de ani. Vom fi, cu siguranta, la fel de entuziasti, facand planuri la care azi nu visam inca”, a declarat Irina Socol, presedinte si director general SIVECO Romania.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are in prezent 1.300 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 20 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 150 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology - EITA, Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Initiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram