Şedinţe gratuite la psiholog oferite de Institutul Român „Sic cogito” în perioada 29 Mai 30 Iunie 2012

11 iunie 2012
Autor:
dowmedia08

Scopul principal al acestui program este de a familiariza un număr cât mai mare de oameni cu serviciile psihologice într-o manieră directă, autentică, prin întâlnirile acestora cu psihologii clinicieni şi psihoterapeuţii asociaţiei „Sic cogito”, precum şi colaboratori externi.

Motivaţia echipei noastre pentru iniţierea unui astfel de program decurge din faptul că deseori, alegerea de a apela la serviciile unui psiholog vine cu multe întrebări care par a nu-şi găsi răspunsul până în momentul întâlnirii cu acesta. Totodată, decizia este cu atât mai dificil de luat în situaţia în care nu te-ai mai aflat niciodată într-un cabinet psihologic şi acest lucru duce la amânarea hotărârii de a face o programare, îndeosebi pe fondul îndoielilor şi informaţiilor de multe ori eronate despre serviciile psihologice.

„Prima întâlnire cu psihologul I.R.S.C.” asigură persoanelor interesate de domeniile devoltării personale, autocunoaşterii şi psihoterapiei, o întâlnire în sistem de gratuitate din sfera următoarelor servicii:

- Psihoterapie individuală
- Psihoterapie de cuplu
- Psihoterapie de familie
- Dezvoltare şi optimizare personală

Psihologii clinicieni şi psihoterapeuţii cu care vă veţi întâlni vă vor informa cu privire la demersul şi procesul terapeutic, vă vor oferi feedback şi consultanţă referitor la situaţia dumneavoastră particulară şi variantele de management la care puteţi apela pentru a vă îmbunătăţi stilul de viaţă şi pentru a vă redobândi starea de bine.

Membrii echipei Institutului Român „Sic cogito” au statut de psihologi voluntari, deţin drept de liberă practică eliberat de către Colegiul Psihologilor din România şi au urmat stagii de formare profesională în domeniile de competenţă pentru care vor oferi consultanţă.

Programul „Prima întâlnire cu psihologul I.R.S.C.” se desfăşoară în perioada 29 Mai – 30 Iunie şi se adresează tuturor persoanelor interesate de sfera dezvoltării personale şi care îşi doresc creşterea nivelului de confort psihic prin intermediul demersurilor ghidate de un specialist.

„Prima întâlnire cu psihologul” este un program organizat şi autofinanţat de asociaţia non-guvernamentală Institutul Român „Sic cogito”.
Institutul Român „Sic Cogito” a fost înfiinţat în august 2010 din dorinţa fondatorilor săi de a participa activ la promovarea şi dezvoltarea domeniilor psihologiei, psihoterapiei şi sănătăţii mintale în particular şi a spaţiului cultural românesc, în general. Ca formă juridică, I.R.S.C. este o asociaţie non-guvernamentală, non-profit, apolitică şi fără scop patrimonial.

Pentru mai multe informaţii vă invităm să vizitaţi website-ul I.R.S.C. (www.siccogito.com).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram