In luna iunie copiii si tinerii beneficiaza de super oferta York Test prin cardul de fidelitate Sensiblu

6 iunie 2012
Autor:
dowmedia08

Prin intermediul cardului de fidelitate Sensiblu, copiii si tinerii cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, pot efectua analiza medicala York Test la un pret special de 299 Euro, cu o reducere de 100 de Euro fata de pretul de lista. Pachetul promotional consta in prelucrarea probelor de sange la Laboratoarele York Test din Anglia, consultanta gratuita de specialitate oferita de un medic consultant in nutritie York Test, interpretarea rezultatelor precum si recomandarea unei diete personalizate in functie de rezultat. Conform unui studiu recent efectuat de York Test Romania, 8 din 10 romani sufera de intoleranta alimentara, iar 3 din 4 copii nu asimileaza corespunzător laptele de vaca si albusul de ou, pe lista alimentelor incriminate afladu-se de asemenea si alimente precum drojdia si glutenul.
“Ca parinti ne gandim la sanatatea si binele copiilor nostri inainte de toate. Este foarte important sa fim informati si sa gasim cele mai bune solutii. Deseori, simptome precum somnul agitat, balonarile, urticaria, roseata, eruptiile cutanate sau varsaturile, pot fi reactiile intolerantei alimentare. Testul de intoleranta alimentara York Test ofera solutia simpla si optima, cu ajutorul lui parintii putand afla ce alimente le sunt benefice sau nu copiilor lor”, declara Amira Syoufi, country manager Gaya Health Services.
„Copiii sunt cei carora le acordam constant o foarte mare atentie iar prin actiunile pe care le derulam in farmaciiile noastre suntem permanent in dialog cu parintii si incercam sa le oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea copiilor lor. Beneficiile oferite prin cardul Sensiblu Bebe, informatiile din revista Blu, ofertele lunare din Ghidul Bebelusului sunt acum completate de testul York Test, afirma Dan Nicolescu, Marketing Director Sensiblu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram