Top 10 marci auto conduse de romanii care detin un telefon inteligent

6 iunie 2012

Principala caracteristica a pietei automobilelor este oferta variata de care dispun utilizatorii atunci cand vine vorba de achizitionarea unei masini. Conform unui articol publicat de Mediafax.ro la inceputul anului 2012, pe primul loc in preferintele romanilor se afla Volkswagen, urmat indeaproape de BMW, Audi si Mercedes. Pe locul 5 este pozitionata marca autohtona Dacia, urmatoarele locuri fiind ocupate de Opel, Ford, Renault, Toyota si Peugeot.
Clasamentul marcilor auto in randul posesorilor romani de smartphone este un pic diferit de statistica Mediafax. Conform unui studiu realizat asupra utilizatorilor aplicatiei i-Asigurare pentru iPhone si Android, pe prima pozitie se mentine Volkswagen, cu un procent de 16,64% din totalul utilizatorilor i-Asigurare. Urmatoarele trei pozitii sunt detinute de marcile Opel (11,11%), Dacia (10,39%) si BMW (9,37%). Pe locul cinci in posesia utilizatorilor de telefoane inteligente se afla marca Ford (7,48%), urmata de Audi (6,68%), Renault (5,88%), Skoda (4,50%) si Mercedes (3,56%). Pe pozitia 10 in topul marcilor auto in randul utilizatorilor de smartphone se situeaza marca frantuzeasca Peugeot (2,97%).
Studiul a fost realizat asupra aplicatiei i-Asigurare, disponibila gratuit pentru telefoanele de tip iPhone si Android. Aceasta permite calcularea si compararea de tarife RCA pentru masina, dar si achizitionarea unei polite de asigurare RCA direct de pe telefon.
i-Asigurare a fost lansata pe smartphone in august 2011, fiind downloadata pana in prezent de peste 10.000 de utilizatori iPhone si Android. In mai putin de 1 an, i-Asigurare a fost folosita pentru peste 20.000 de comparatii de tarife RCA.
Utilizatorii pot opta pentru plata cash la livrare, prin OP sau online, cu cardul. De asemenea, posesorii de smartphone care comanda o asigurare RCA de pe telefon beneficiaza de livrare gratuita prin curier rapid, oriunde in Romania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram