De Ziua Mondiala a Mediului Beko te încurajeaza sa fii mai responsabil

5 iunie 2012
Autor:
dowmedia08

Te-ai gândit vreodată că lucrurile mici din viaţa ta de zi cu zi ajung în final să aibă un impact major asupra mediului?

De Ziua Mondială a Mediului, Beko te îndeamnă să fii mai atent cu stilul tău de viaţă şi să te implici mai mult în protejarea mediului înconjurător. Astfel, îţi recomandă să începi chiar cu spaţiul casei tale şi să foloseşti electrocasnice cu funcţii special concepute pentru ca tu să trăieşti „eco”.

Ştiai, de exemplu, că aparatele frigorifice din clasa energetică A++ consumă cu până la 29% mai puţină energie electrică decât produsele identice din clasa A+? Astfel, dacă alegi combina frigorifică Beko DBK386WD++, de clasă energetică A++, poţi contribui atât la realizarea de economii substanţiale de bani cât şi la protejarea mediului.

Un alt produs care se pliază perfect stilului ECO este maşina de spălat rufe de clasă energetică A++, care, conform standardelelor europene, are cel mai mic consum energetic pentru acest segment de electrocasnice. Beko îţi recomandă în acest sens maşina de spălat WMB71242M, care prin programul special, Eco Clean 20, oferă spălare economică în timp record, cu un consum minim al resurselor de apă şi energie.

Chiar şi când vrei să găteşti, poţi să fii prietenos cu mediul, cu ajutorul plitei Beko HII 64400AT. Aceasta foloseşte tehnologia de încălzire prin inducţie, ajutându-te să găteşti de 2,2 ori mai rapid şi, astfel, să economiseşti energie cu până la 43% faţă de o plită electrică obişnuită.

Şi, pentru a completa gama de electrocasnice eco, Beko îţi propune maşina de spălat vase Beko Smart Blue DFN 6833, care dispune de clasă energetică A+ şi clasă A de eficienţă la spălare şi uscare. Totodată, Beko Smart Blue DFN 6833 asigură o curăţenie perfectă şi o igienizare impecabilă, prin distrugerea bacteriilor şi microorganismelor în proporţie de 99,99%. În plus, prin programe speciale de spălare economică, precum Eco Clean 50, vasele cu un grad obişnuit de murdărie sunt spălate economic, cu un consum energetic minim.

Implică-te în protejarea mediului, alături de Beko!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram