A S R Principesa Margareta prezenta la Cina Regala cu bloggerii organizata de Electrolux la Palatul Elisabeta

29 mai 2012
Autor:
dowmedia08

Cina Regala cu Electrolux si A.S.R. Principesa Margareta
Pe 28 mai, bucataria Casei Regale a Romaniei si-a deschis pentru prima data usa pentru bloggerii pasionati de domeniul culinar. De ce tocmai Anca Feodor (Cookiejar.ro), Andreea Juganaru (Andreeachinesefood.blogspot.com), Mihai Lambru (Placerisimple.wordpress.com), Brindusa Scheaua (Brindusascheaua.blogspot.com) si Antonina Sociu (Dulcegarii-culinare.ro)? Pentru ca au dovedit creativitate, iscusinta si indemanare in cadrul competitiei nationale Electrolux Passion4Cooking din luna aprilie. Provocarea acestei competitii, dedicata tuturor bloggerilor de food din Romania, a constat in recrearea intr-o maniera unica, personala si creativa a uneia dintre retetele din cartea de bucate a A.S.R. Principesa Margareta.

Astfel, cei cinci bloggeri de food au pregatit ieri: cenci cu crema de mascarpone; sos de mango si rodii cu somon la cuptor; gateau au chocolat; salata mexicana cu paine de porumb si spuma de creveti, ou si avocado. Fiecare reteta in parte a fost evaluata de A.S.R. Principesa Margareta, care s-a aratat impresionata de talentele culinare ale celor prezenti. Mai mult, in cadrul cocktailului de final, Carmen Georgescu, Marketing&Communication Manager Electrolux Romania si A.S.R. Principesa Margareta au oferit bloggerilor de food cate o diploma de excelenta, menita sa ateste priceperea lor in domeniul gastronomic. In plus, acestia au primit cate un exemplar din „Cartea Regala de Bucate”, cu autograful Principesei.

Pentru Electrolux, evenimentul a avut o dubla simbolistica: organizarea unui eveniment fara precedent in Romania si aniversarea unui an de cand compania a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei.

„Nu pot decat sa-i multumesc A.S.R. Principesa Margareta pentru sprijinul acordat in organizarea acestui proiect. Cina Regala a reprezentat o sansa unica pentru noi si pentru cei cinci bloggeri de food sa aflam secrete culinare de la insasi Alteta Sa Regala. De asemenea, trebuie sa mentionez ca statutul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei ne onoreaza si ne determina sa fim mai buni cu fiecare zi. Acest statut confirma o data in plus standardul inalt pe care Electrolux il mentine in dezvoltarea electrocasnicelor si satisfacerea nevoilor diverse ale consumatorilor nostri. La nivel global, Electrolux este si furnizorul preferat de 1 din 3 lanturi hoteliere si 1 din 2 bucatari cu stele Michelin. Din trucurile lor ne inspiram atunci cand dezvoltam noi echipamente”, declara Carmen Georgescu, Marketing&Communication Manager Electrolux Romania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram