INSOFT Development amp; Consulting reprezinta Romania in cadrul European Business Awards

29 mai 2012
Autor:
dowmedia08

Compania INSOFT Development & Consulting a fost desemnata de catre European Business Awards (www.businessawardseurope.com) reprezentanta a Romaniei in finala 2012/13 a prestigioasei competitii adresata mediului de afaceri. INSOFT este unul dintre cei sase finalisti nationali, urmatoarea etapa a competitiei fiind calificarea pentru statutul de Campion National. Rezultatele finale vor fi facute publice în luna aprilie 2013.

Reunind trei valori esentiale: inovatie, excelenta in business si preocuparea pentru dezvoltarea sustenabila, INSOFT a fost selectata de catre juriul „European Business Awards” pentru a reprezenta Romania in finala competitiei.

„Suntem deosebit de onorati de selectia INSOFT Development & Consulting in calitate de reprezentanta a Romaniei in cadrul unei competitii de talia European Business Awards. Inca de la intrarea sa pe piata de IT&C, INSOFT a demonstrat expertiza si know-how-ul de inalta calitate pe care il detine astfel incat in scurt timp a reusit sa ocupe unul dintre principalele locuri in topul celor mai performante companii de profil din tara. European Business Awards este un eveniment renumit la nivel international datorita selectiei riguroase prin intermediul careia cele mai bune companii din domeniu sunt promovate si evidentiate. Suntem increzatori in urmatoarea etapa si asteptam rezultatele finale” a declarat Cristian Aciubotaritei, CEO - INSOFT Development & Consulting.

Obiectivul European Business Awards este acela de a contribui la cresterea vizibilitatii companiilor care exceleaza in inovatie in paralel cu obtinerea unor rezultate financiare notabile, activitatea lor avand o influenta pozitiva asupra mediului social in care activeaza. INSOFT a primit titulatura de companie finalista in cadrul categoriei „The Infosys Business of the Year”, aceasta reprezentand recunoasterea evolutiei constante si in acelasi timp spectaculoase pe care INSOFT Development & Consulting a avut-o in ultimii doi ani.

Adrian Tripp, Chief Executive Officer al European Business Awards a declarat: „In ultimii sase ani am avut ocazia sa vedem evolutia pozitiva a nivelului aplicatiilor inscrise in competitie care sunt expresia implicarii si dedicarii organizatiilor fata de business-ul lor. Cu toate acestea, numarul companiilor care ajung sa isi reprezinte tara si sa concureze impotriva altor companii din Europa pentru recunoasterea de lider in domeniu, este foarte mic. Nominalizarea de Finalist National este o realizare notabila si atat noi cat si partenerii nostri suntem nerabdatori sa vedem INSOFT Development & Consulting in urmatoarea etapa”.

Despre European Business Awards 2012/13
„European Business Awards” este cel mai important eveniment dedicat recunoasterii si premierii excelentei, celor mai bune practici si inovatiei din cadrul companiilor prezente pe piata Uniunii Europene. Participarea in cadrul competitiei este deschisa tuturor companiilor, indiferent de marime si de sectorul in care activeaza.
Principalele trei obiective ale programului „European Business Awards” sunt:
 Crearea si oferirea de exemple in mediul de afaceri;
 Promovarea si evidentierea succesului persoanelor si companiilor care activeaza in cadrul lor;
 Crearea unor studii de caz si generarea de continut pentru modele de bune practici.

Despre INSOFT Development & Consulting
INSOFT Development & Consulting este prezenta pe piata de IT&C din Romania din anul 2008. Portofoliul de produse INSOFT cuprinde o gama larga de solutii informatice adresate domeniului educational (www.learnin.ro), sanatatii si mediului de afaceri, compania fiind totodata unul dintre principalii integratori de sisteme informatice complexe. INSOFT Development & Consulting dezvolta solutii IT complete: learnIN –platforma de eLearning si continut educational digital, portaluri la cheie, INSOFT CRM, aplicatii informatice personalizate. Certificarile de calitate obtinute, confirma respectarea urmatoarelor standarde: ISO 20000-1:2005, SR EN ISO 9001:2008, SR ISO 27001:2006, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008. Mai multe informatii sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram