Babycomfort Romania va premiaza de 1 iunie

27 mai 2012
Autor:
dowmedia08

Babycomfort.ro, magazinul bebelusilor, isi premiaza clientii cu ocazia Zilei Copilului.

Pentru ca fiecare amanunt conteaza in cresterea si ingrijirea unui nou nascut, Babycomfort.ro vine in sprijinul parintilor cu zece vouchere cadou de 1 iunie, in valoare de 100 de lei.

In posesia acestor vouchere poate intra orice persoana, care a facut cumparaturi in perioada 21-31 mai 2012 atat online, cat si din showroom-ul Babycomfort. Regulamentul tombolei organizata de Babycomfort.ro este disponibil pe pagina de facebook a magazinului (https://www.facebook.com/notes/babycomfort/regulament-campanie-tombola-de-1-iunie/398202470218317)

Selectia de produse propusa de Babycomfort-Romania are la baza pasiunea pentru Puericultura la cel mai inalt nivel – ca stiinta care se ocupa cu metodele si mijloacele de crestere si de dezvoltare armonioasa a copiilor in primii ani de viata.

Compania TUCOR SRL, detinatorul brandului Babycomfort-Romania, a fost infiintata in 1991, fiind una dintre cele mai vechi intreprinderi romanesti cu capital integral privat.

In prezent Babycomfort ofera parintilor produse ale celor mai importanti producatori din comunitatea europeana, precum Traumeland, producatorul cel mai important de saltele premium pentru bebelusi, inventatorul saltelelor din fibra de cocos cu memorie, Pali Italia si Baby Italia, producatori de mobila pentru copii, Tako, cel mai mare producator european de carucioare pentru copii si Mystroll, cunoscut prin accesorizarea exceptionala a caruciorelor produse ( saltea memory form, matlasare cu bumbac egiptean, textura cameleon si multe alte accesorii inedite).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram