Vino sa alegi cele mai frumoase buchete de mireasa la Romexpo

25 mai 2012

Vineri, 25 mai, sambata, 26 mai si duminica, 27 mai, “Altfel – Flori si design floral”, va asteapta cu buchete deosebite, aranjamente unice si bonusuri consistente.

Floraria Altfel este un magazin de flori online care va ofera buchete, cosuri si alte aranjamente florale pentru orice ocazie. Pentru comenzi business, pregatim aranjamente florale care promoveaza si accentueaza imaginea brand-ului/companiei dumneavoastra. Pentru nunti, un specialist va va oferi consultanta si va colabora cu dumneavoastra pentru a va ajuta sa alegeti cele mai potrivite aranjamente florale.

Decoratiunile si gama de aranjamente florale pe care vi le oferim sunt elaborate astfel incat sa va infrumuseteze viata de zi cu zi si sa va insoteasca in momentele cu adevarat speciale, in orice anotimp. Pentru a raspunde exact dorintelor dumneavoastra, suntem gata sa va oferim un decor floral personalizat. Va asteptam sa ne faceti cunoscute dorintele dumneavoastra iar designerii nostri vor pregati aranjamente florale minunate!

Va asteptam cu drag sa descoperiti creatiile noastre vineri intre orele 12:00-20:00, sambata intre 10:00-20:00 si duminica intre 10:00 si 18:00. Pentru mai multe informatii despre produsele noastre, va rugam sa accesati http://www.florarieonline-altfel.ro/buchete-mireasa-1.html

Contact:
Nicolae Anghel
Web: www.florarieonline-altfel.ro
E-mail: [email protected]
Tel: 0733 566 030

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram