Booktopia aduce la Bookfest primul Maraton de citit caritabil

24 mai 2012

Vineri, 1 iunie, 11.00-19.00, Târgul de carte Bookfest, complex Romexpo, stand E10

Booktopia.ro, reţeaua socială destinată tuturor iubitorilor de carte, te invită să iei parte la primul Maraton de citit caritabil din România. Ia cu tine o carte pe care vrei s-o citească și ceilalți, urcă-te la Tribuna Cititorului și adu-ți aminte de efectul terapeutic al lecturii cu voce tare. Asigură-te că după tine mai vine un cititor și vezi cum e să faci parte dintr-o comunitate ad-hoc care, de 1 iunie, va schimba viața unor copii.

Mecanismul este simplu și eficient: pentru fiecare participant, grupul de soluții IT Bit Soft donează suma de 50 de euro Asociației P.A.V.E.L., inițiatoarea proiectului ,,Școli în spitale pentru copiii bolnavi de cancer”. Atenție! Doar dacă ștafeta continuă timp de 8 ore se va strânge suma necesară deschiderii primelor școli de spital, la Institutul Oncologic ,,Prof. Dr. Alex. Trestioreanu" și Institutul Clinic Fundeni, începând cu septembrie 2012.

,,Toți alergătorii printre rânduri trebuie să știe că gestul lor va schimba, în același timp, destinul unei cărți, al unor oameni care vor primi mesajul și o vor citi, al unor copii care nu au parte de educație pe perioade foarte lungi, pentru că sunt supuși unor tratamente severe. Școlile din spitale îi vor ajuta pe copiii bolnavi de cancer să se gândească la viitor - și să participe la el", povesteşte Alexandra Rusu, Managing Partner Booktopia.ro.

Pentru înscrieri şi mai multe detalii, te invităm să intri în rețeaua www.booktopia.ro/maratonuldecitit, pe Facebook www.facebook.com/BooktopiaRO,
pe Twitter www.twitter.com/BooktopiaRO, sub hashtagul #maratonuldecitit, şi pe site-urile partenere.

Maratonul de citit este o campanie de promovare a lecturii și responsabilitate socială marca Booktopia.ro.

Sponsor: Bit Soft
Parteneri: AQUA Carpatica, breslo.ro, Samsung
Parteneri media: Radio Guerilla, BeWhere, The Institute, bazavan.ro, breslo.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram