Epicor aduce ERP ul on demand in Windows Azure

17 mai 2012
Autor:
dowmedia08

INSIGHTS 2012 -- LAS VEGAS, 8 mai 2012 -- Epicor Software Corporation, lider global in furnizarea de solutii software de business pentru organizatiile din domeniile productie, distributie, retail si servicii, a anuntat astazi o alianta cu Microsoft Corp., in cadrul careia Epicor® va utiliza Windows Azure pentru a-si extinde la nivel global livrarea on-demand a suitei sale de planificare a resurselor intreprinderii (ERP) de urmatoare generatie. Epicor ICE Business Architecture va beneficia, de asemenea, de Windows Azure si SQL Azure.
Epicor si Microsoft impartasesc o viziune comuna privind cloud computing-ul si dezvoltarea de aplicatii de afaceri care sunt livrate asa cum oamenii doresc sa lucreze; practic, in orice moment, oricand, si pe orice dispozitiv. Cu platforma cloud Windows Azure, deschisa si flexibila, aplicatiile pot fi repede dezvoltate, implementate si gestionate intr-o retea globala de centre de date gestionate de Microsoft, folosind practic orice limba, instrument sau cadru de lucru.
Prezentat la Insights 2012, cea de-a treia mare lansare a Epicor ICE va furniza ofertele de platforma ca serviciu (PaaS) si infrastructura ca serviciu (IaaS) utilizand Windows Azure. Arhitectura service-oriented (SOA) flexibila a Epicor ICE ofera conectivitate pentru o gama larga de solutii software de afaceri ale Epicor pentru productie, distributie si industriile de servicii, permitand mai multor clienti sa profite de solutiile Epicor Extend livrate prin cloud.
Epicor a introdus pentru prima data solutia sa software de business de intreprindere Epicor ERP de ultima generatie in anul 2008. Solutia, conceputa pentru companiile in crestere de pe pietele interne si globale, a fost construita pe Epicor ICE, care a combinat tehnologii moderne Web 2.0 cu Epicor True SOA™ - o arhitectura software flexibila, bazata pe standarde pentru crearea si definirea proceselor de afaceri ca servicii "reutilizabile", pentru a furniza o platforma de afaceri care sa permita niveluri noi de flexibilitate, usurinta in utilizare si agilitate, ca sprijin pentru integrarea aplicatie-in-aplicatie si colaborarea business-to-business.
„Lider consecvent in adoptarea de tehnologii orientate catre viitor, de la Microsoft, Epicor este acum gata sa profite de Windows Azure si SQL Azure, pentru a oferi un mediu virtual pre-configurat care simplifica implementarea si permite mai multor clienti sa foloseasca cloud-ul", a declarat Walid Abu-Hadba, corporate vice president, dezvoltator si platform evangelist al Microsoft. "Puterea lui Windows Azure si SQL Azure va oferi clientilor si partenerilor Epicor inca si mai multe posibilitati de alegere, flexibilitate si scalabilitate, cu solutii software de afaceri Epicor fie livrate on-premise, fie gazduite in cloud.”
„Epicor a fost un sustinator timpuriu al Windows Azure, inca de la conceperea sa", a declarat Erik Johnson, vice-presedinte marketing de produs al Epicor. "Si am lucrat noi cu mai multi clienti ai Epicor ERP pentru a testa beneficiile Windows Azure si SQL Azure, pe care le-am vazut ca pe urmatoarele elemente de transformare in cloud computing. Suntem multumiti cu performanta, scalabilitatea si flexibilitatea acestor tehnologii si suntem nerabdatori sa profitam de beneficiile Windows Azure pentru a oferi clientilor nostri capabilitati extinse si o bogata experienta consumer-driven, pe care le solicita utilizatorii de azi.”
Stiri:
 Epicor se aliaza cu Microsoft pentru a livra Epicor ERP on-demand prin platforma cloud Windows Azure
 Epicor ICE va furniza ofertele de platforma ca serviciu (PaaS) si infrastructura ca serviciu (IaaS) utilizand Windows Azure
 Arhitectura de afaceri flexibila furnizeaza conectivitate pentru o gama larga de solutii software de afaceri ale Epicor prin intermediul cloud-ului.

Despre Epicor Software Corporation
Epicor Software Corporation (recent fuzionata cu Activant Solutions Inc.) este un lider global, furnizor de solutii software de business pentru industriile producatoare, distributie, retail si servicii. Cu aproape 40 de ani de experienta in deservirea organizatiilor din pietele medii si a diviziilor companiilor din clasamentul Global 100, Epicor are peste 33.000 de clienti in peste 150 de tari. Solutiile Epicor de planificare a resurselor intreprinderii (ERP), pentru punctele de vanzare (POS - point of sale), managementul lanturilor de aprovizionare (SCM) si managementul capitalului uman (HCM) permit companiilor sa isi sporeasca eficienta si sa isi imbunatateasca profitabilitatea. Cu istoricul sau in inovatie, expertiza in industrie si pasiunea pentru excelenta, Epicor isi inspira clientii sa isi cladeasca un avantaj competitiv de durata. Epicor ofera un Punct Unic de responsabilitate, dorit de catre afacerile locale, regionale si globale. Epicor are sediul central in California, cu birouri si filiale in intreaga lume. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.epicor.com.
Urmariti Epicor pe Twitter: @Epicor, @EpicorUK, @EpicorEMEA, @EpicorAU, @Epicor_Retail, @Epicor_DIST and Facebook.
# # #
Epicor este o marca comerciala inregistrata a Epicor Software Corporation. Toate celelalte marci comerciale mentionate sunt detinute de proprietarii lor. Ofertele de produse si servicii mentionate in acest document sunt produse de Epicor Software Corporation.

DECLARATII ANTICIPATIVE:
Acest document include descrieri de functionalitati de produs care nu sunt disponibile in prezent. Acest comunicat de presa contine anumite declaratii care pot constitui declaratii anticipative in conformitate cu Private Securities Litigation Reform Act din 1995. Aceste declaratii anticipative includ declaratii privind lansari viitoare de produs, perspective de crestere, si directia si lansarea de functionalitati viitoare si alte declaratii care nu sunt fapte istorice. Aceste declaratii anticipative se bazeaza pe datele concurentiale, financiare si economice disponibile in prezent impreuna cu/alaturi de perspective si ipoteze ale managementului cu privire la evenimente viitoare si performanta afacerii la momentul in care sunt facute declaratiile si sunt supuse unor riscuri si incertitudini. Rezultatele reale pot sa difere semnificativ de cele exprimate sau implicite in declaratiile anticipative. Asemenea riscuri si incertitudini includ, dar nu se limiteaza la modificari ale cererii de produse Epicor; disponibilitatea in timp util si acceptarea pe piata a produselor noi si upgrade-urilor; impactul produselor concurente si nivelul de pret; descoperirea de erori nedetectate ale software-ului; schimbari ale starii financiare ale clientilor Epicor; si a altor factori discutati in raportul trimestrial al Epicor din formularul 10-Q pentru trimestrul incheiat la 31 decembrie 2011, ca si in S-4 Registration Statement depusa pe 11 ianuarie 2012. Ca rezultat al acestor factori, este posibil ca afacerea sau clientii potentiali asteptate de Epicor ca parte a acestui anunt sa nu aiba loc. Epicor nu se angajeaza sa revizuiasca sau sa actualizeze public nici o declaratie anticipativa.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram