Noi standarde in chirurgie

26 aprilie 2012
Autor:
dowmedia08

Chirurgia endocrina
• Tiroida si paratiroida
• Suprarenala si timus
Chirurgie pancreas
Chirurgie eso-gastrica
Chirurgie colo-rectala
Chirurgie hepatica
Chirurgie biliara
Chirurgie bariatrica
Chirurgie de urgenta
Chirurgia sanului
Flebologie
Chirurgie ambulatorie
Strategii de prevenire a leziunilor de CBP in cursul colecistectomiei laparoscopice; Colecistectomie laparoscopica anterograda vs. retrograda (masa rotunda)
Simpozionul Asociatiei Romane de Chirurgie Hepato-bilio-pancreatica si Transplant Hepatic
Chirurgie ginecologica
Chirurgie vasculara
Chirurgie toracica
Perete abdominal
Tehnologie
Varia

Chirurgia a cunoscut in ultimele decenii o dezvoltare rapida, consecutiva progreselor uluitoare facute de tehnologia medicala. Toate aceste lucruri au dus la noi standarde in practica chirurgicala care trebuie sa devina regula pentru toate colectivele. Chirurgia secolului al XXI-lea are o noua abordare, pe domenii mult mai inguste, care, prin cumularea unei experiente semnificative prin volum si performanta, duc la selectarea centrelor de excelenta.
In acest context, Comitetul Local de Organizare, al carui Presedinte este Prof. Dr. Fulger Lazar (Vicepresedinte Societatea Romana de Chirurgie), prin intermediul Congresului National de Chirurgie 2012, urmareste crearea un cadru propice pentru ca toate colectivele chirurgicale din tara sa isi impartaseasca cunostintele si experienta si, fiecare, sa duca acasa cel putin o idee, daca nu un concept nou.
Organizatorii aşteapta de la participanţi sa se pronunţe asupra ameliorarii rezultatelor chirurgicale prin reducerea morbiditaţii şi mortalitaţii postoperatorii, acesta fiind visul oricarui chirurg, mai ales astazi, cand are la indemana procedee terapeutice alternative, ca rezultat al unor progrese tehnice aproape incredibile. In acest secol al descoperirilor prea ades destinate distrugerii, chirurgul ramane omul care nu pastreaza din progres decat ceea ce ii poate servi pentru salvarea aproapelui.
Acreditarea jurnalistilor:

Pentru a fi permanent la curent cu cele mai noi informatii privind Congresul National de Chirurgie 2012, jurnalistii sunt invitati sa completeze Formularul de acreditare pus la dispoziţie in format .pdf pe site-ul Congresului (sectiunea Biroul Presa).
Dupa primirea Formularului de acreditare completat, semnat şi ştampilat la numarul de fax +40 21 212 27 02 sau e-mail [email protected], veţi fi contactaţi pentru confirmarea acreditarii Dumneavoastra.

Va invitam sa vizitaţi website-ul oficial al Congresului www.cnc2012.ro

Contact presa: Andreea Grigoroscuta, [email protected], 0722 329 183

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram