Fundatia „Pentru Voi” participa la Concursul EuropAffiche

25 aprilie 2012

25 aprilie 2012

6 tineri cu dizabilitati intelectuale, beneficiari ai Fundatiei “Pentru Voi” vor participa la Concursul EuropAffiche, care va avea loc joi, 26 aprilie, la Bucuresti.
Concursul face parte din proiectul EuropAffiche care consta in realizarea unui afis pe o tema impusa -

Sarbatorile Traditionale Europene - tratata in mai multe tari europene si isi propune implicarea tinerilor cu dizabilitati intelectuale intr-o activitate de creatie, pentru a le pune in valoare potentialul artistic si capacitatea de exprimare.

Cei 6 tineri de la Pentru Voi au fost selectati in urma unei preselectii la care au participat peste 40 de persoane cu dizabilitati intelectuale. De cateva luni acestia pregatesc lucrarea cu care vor participa in concurs – un panou de prezentare cu tema „Craciunul in Romania, Olanda si Franta”.

„Am vopsit steagurile tarilor, am decupat desene cu simbolurile lor si le-am lipit pe panou... M-as bucura sa luam locul I!” ne-a declarat Lenuta, unul din membrii echipei Pentru Voi.

Echipa castigatoare a concursului national va participa in 21 iunie la Bruxelles pentru a expune in cadrul Parlamentului European afisul castigator, la invitatia domnului europarlamentar Busoi Cristian.

La prima editie vor concura alaturi de echipa Fundatiei “Pentru Voi”, alte 3 echipe reprezentand Asociatia ALTERNATIVA 2003 Bucuresti, D.G.A.S.P.C. Sector 1 si Fundatia Speranta Targu Neamt.

Proiectul EuropAffiche este organizat prima oara in Romania de Asociatia ALTERNATIVA 2003 in parteneriat cu DGASPC Sector 1, Ambasada Frantei, Fundatia Jerome Lejeune din Franta si TVR1.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram