Dermapen – Cel mai avansat şi accesibil tratament pentru reîntinerirea pielii şi tratarea cicatricilor

25 aprilie 2012
Autor:
dowmedia08

Dacă până acum alternativele moderne de reîntinerire a pielii s-au dovedit aproape inaccesibile pentru o bună parte a populației, Dermapen se adresează exact acestei categorii. În timp ce aceste tratamente ajung şi până la 700 euro/ şedinţă şi chiar 2.000 euro/ şedinţă, în funcţie de zona tratată, o şedinţă cu Dermapen variază între 100 și 150 de euro.

Cum funcţionează?

Dermapen are forma unui stilou dotat cu un cordon de electricitate la capăt, care foloseşte ace de unică folosinţă care sunt introduse în piele la diferite adâncimi. Ceea ce diferenţiează Dermapen de predecesorii săi constă în vibraţiile de care dispune, ce reduc senzaţia de durere.

„Vibrațiile ajută la păcălirea senzației dureroase, întrucât cele două impulsuri acționate simultan induc în eroare creierul, care nu apucă să proceseze ambele informații, iar durerea devine foarte uşor de suportat. Astfel, prin aceste înţepături simultane, se produce o reacţie de inflamaţie care duce la producerea de colagen în piele şi automat la o reîntinerire a acesteia”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician și manager al companiei See.Try.Buy, distribuitor Dermapen.

Avantajul Dermapen faţă de alte dispozitive cu role şi ace, constă în posibilitatea reglării vitezei şi adâncimii la care sunt introduse acele, respectiv de la 0,5 mm la 2,5 mm. Aceste dispozitve sub formă de role pe care sunt dispuse acele se mişcă în piele şi trasează un semicerc, producând astfel o tăiere a pielii în zona de intrare şi cea de ieşire, ceea ce transformă acest tratament într-unul traumatizant. În plus, cu Dermapen nu există şanse de infecţie, întrucât acele sunt sterile şi de unică folosinţă şi nu există nici efecte secundare. Fiind un tratament mai rapid, este şi mai puţin dureros.

O prezentare video a Dermapen puteţi vedea aici: http://youtube.com/v/29bWwHzl1ec&&autoplay=1, iar o demonstraţie live aici: http://www.youtube.com/watch?v=VIuwBC-5q9I

Ce tratează?

Dermapen este indicat pentru rejuvenarea şi liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine şi a porilor dilataţi şi chiar a vergeturilor sau pentru tratarea cicatricilor de acnee, atrofice, post-operatorii, post-vărsat de vânt. Numărul de şedinţe indicat diferă în funcţie de locul tratat între 3 şi 8.

Informatii despre See.Try.Buy
See.Try.Buy este singura firma din dimeniul medicinii estetice din Romania pozitionata ca med-spa provider. Din portofoliul sau fac parte laserele Candela, laserele Sciton, tehnologia 3DEEP, Lipocryo, Canfield, Teosyal si Redensity. Mai multe informatii gasiti pe www.celmaipuracidhialuronic.ro, www.redensity.ro, www.3deep.ro, www.slabire-lipocryo.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram