Reducere la pachete de gazduire si domenii ro

23 aprilie 2012

Reducere la pachete de gazduire si domenii .ro

Cu ocazia venirii primaverii, compania Datacore Solution Srl ofera tuturor clientilor din Romania o reducere de 40% la toate pachetele de gazduire web si la inregistrarea de domenii .ro pe viata prin intermediul website-ului aciphosting.ro.
Comanda acum pachete de gazduire web pe servere Intel Xeon de ultima generatie, colocate in centrul de date Scalis din municipiul Cluj Napoca. Va garantam un uptime de 99,95% prin contract si viteza de incarcare mare indiferent de tipul proiectului gazduit.
Firma Datacore Solution a fost infiintata in anul 2012, dupa ce departamentul informatic al firmei Acip Computers a decis sa aiba o identitate proprie. Astfel, incepand cu anul 2012 am inceput furnizarea de servicii de gazduire web prin intermediul site-ului aciphosting.ro care pana in acest an era administrat de catre Acip Computers Srl.
Toti clientii companiei noastre beneficiaza de suport tehnic gratuit si instalare de scripturi gen WordPress, Joomla, Opencart, Magento. De asemenea va punem la dispozitie mai multe metode de plata 100% sigure, cum ar fi plata online cu cardul, plata prin PayPal sau ordin de plata.
Daca dortiti ca site-ul firmei Dvs sa fie mereu online va invitam pe site-ul aciphosting.ro sa alegeti un pachet de gazduire web cu o reducere de pret de 40% sau sa ne contactati telefonic la numerele 0377.772.027 si 0766.489.405 zilnic intre orele 10:00 – 22:00.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram