Filarmonica della Scala 2012 transmisa în exclusivitate la Grand Cinema Digiplex

18 aprilie 2012
Autor:
dowmedia08

În lunile aprilie şi mai 2012, Grand Cinema Digiplex, în parteneriat cu UniCredit Ţiriac Bank, oferă publicului iubitor de cultură o serie de spectacole extraordinare de muzică clasică, susţinute de Filarmonica della Scala şi transmise live în format HD.

Pentru a celebra cei 30 de ani de existenţă, Filarmonica lansează acest proiect special care va fi prezent în sălile de cinema din toată lumea. În România, Grand Cinema Digiplex are exclusivitate în transmiterea acestor spectacole.

După prima reprezentaţie, susţinută cu succes pe 1 aprilie, “Filarmonica della Scala” revine sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 20:45, cu un nou spectacol exclusivist, care îl are ca dirijor pe celebrul Riccardo Chailly şi ca pianist pe Stefano Bollani, unul dintre cei mai talentaţi jazz pianişti ai zilelor noastre.

Următoarele două reprezentaţii se vor desfăşura luna viitoare: pe 7 mai, de la ora 20:45, avându-l ca dirijor pe Andrea Battistoni şi pe 21 mai, de la ora 20:45 - dirijor Fabio Luisi.

Iubitorii genului clasic vor beneficia de un spaţiu elegant, echipat cu tehnologii de ultimă generaţie în materie de proiecţie, sunet şi iluminare. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe extinse de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-comfortabile fac din Grand Cinema Digiplex locaţia perfectă atât pentru vizionarea filmelor, cât şi a unor reprezentaţii de muzică clasică precum “Filarmonica della Scala”.

Preţul unui bilet pentru evenimentele live va fi de 70 de lei, iar la Eye Fi Café Bar, cafeneaua cinematografului, publicul beneficiază de o reducere de 15%.

UniCredit Ţiriac Bank îşi răsplăteşte clienţii cu o reducere de 30% aplicată preţului biletului. Astfel, toţi posesorii de carduri emise de bancă beneficiază de acest discount la cumpărarea biletelor.

Grand Cinema Digiplex oferă şansa unică de a vedea în premieră concerte de muzică clasică într-un loc cu totul diferit faţă de sălile de operă şi de teatru. Spectacolele de muzică clasică cu transmisie live în format HD permit accesul la cultură într-un spaţiu modern care până acum nu a găzduit asemenea evenimente.

Despre UniCredit Ţiriac Bank

UniCredit Ţiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeană de top cu reţeaua cea mai extinsă din Europa Centrală şi de Est, numărând peste 3.900 sucursale. În România, UniCredit Ţiriac Bank este una dintre principalele instituţii financiare, oferind servicii şi produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienţi.

Banca îşi propune să menţină permanent clientul în centrul activităţilor sale, să fie un partener cu care se lucrează uşor şi să fie o parte foarte activă a comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea.

Fiind foarte apropiaţi de comunităţile în care ne desfăşurăm activitatea, încercăm să păstrăm o relaţie cât mai strânsă cu acestea, prin încurajarea tuturor initiaţivelor care contribuie la îmbogăţirea lor culturală şi educaţională. Astfel, susţinem diversitatea culturală şi oferim sprijin proiectelor din domeniul educaţiei, muzicii, literaturii, filmului şi artelor plastice.

Componenta cultural-artistică a strategiei de dezvoltare durabilă a băncii se concretizează în implicarea noastră în parteneriate pe termen lung. Printre colaboratorii şi partenerii noştri se numără organizaţii neguvernamentale, instituţii culturale, academii, curatori şi artişti. Banca susţine financiar primul centru independent de artă şi cultură, deschis sub numele PAVILION, fiind, totodată, partener strategic al Bienalei Internaţionale de Artă Contemporană Bucureşti. Componenta cultural-artistică a strategiei de etică şi responsabilitate a băncii se concretizează în implicarea sa în proiecte pe termen lung, pe care le finanţează în calitate de partener principal - de exemplu, Festivalul şi Concursul Internaţional George Enescu şi Concursul de Debut Literar UniCredit.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram