Combate eficient racelile de primavara cu Activit Imuno Forte

18 aprilie 2012
Autor:
dowmedia08

Desi foarte multi oameni considera ca in sezonul rece organismul are o expunere mai mare in fata virozelor, s-a dovedit ca primavara si toamna sunt anotimpurile in care imunitatea organismului este mai scazuta, virusii gripali fiind mult mai activi.
Un sistem imunitar puternic contribuie la limitarea riscului de aparitie a infectiilor, reduce durata de evolutie a bolii si asigura recuperarea rapida, motiv pentru care se recomanda utilizarea produselor imuno modulatoare ca mijloc de preventie.
Activit Imuno Forte este un produs destinat consolidarii sistemului imunitar, avand calitati antivirale, antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare si antioxidante. Ingredientele active din componenta: lactoferina si imunoglobulinele G continute in colostru, stimuleaza imunitatea si maresc rezistenta organismului.
Activit Imuno Forte combate atacurile virale si microbiene
Datorita proprietatiilor antivirale si antimicrobiene, lactoferina interactioneaza cu componentele microbiene si virale implicate in procesul infectiei si reduce riscul repetarii episoadelor de „raceala”. Efectul bacteriostatic al acesteia a fost asociat si cu abilitatea sa de a impiedica utilizarea fierului de catre bacterii. In procesul de actiune sunt implicare si alte mecanisme cum ar fi blocarea metabolismului carbohidratilor, a microorganismelor sau destabilizarea peretelui celular bacterian.
Nu in ultimul rand, lactoferina ajuta la scaderea stresului oxidativ de la nivelul tesuturilor care se poate transforma intr-un factor declansator al unor boli grave precum cancerul.
Colostrul este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere, extrem de valoros datorita continutului sau bogat in nutrienti esentiali functionarii echilibrate a organismului, precum imunoglobulinele, lactoferina, factorii de crestere, PRP (polipeptide bogate in proteine), vitamine A si E. Pentru copii, colostrul este factorul care sta la baza cresterii si dezvoltarii armonioase, asigurand “fundatia” unui sistem imunitar puternic. Pentru adulti, colostrul reprezinta un “scut” natural de protectie impotriva virusurilor, bacteriilor, fungilor si parazitilor.
Imunoglobulinele sunt folosite de catre sistemul imunitar pentru identificarea si neutralizarea agentilor patogeni cum ar fi bacteriile si virusurile. Datorita actiunii acestora, sistemul imunitar este capabil sa recunoasca si sa neutralizeze o mare varietate de agenti patogeni. Cea mai importanta din grupul imunoglobulinelor din colostrul bovin, ca si pondere si ca spectru de actiune, este imunoglobulina G (IgG).

Cum si pentru ce se administreaza Activit Imuno Forte
Activit Imuno Forte este un supliment alimentar bine tolerat de organism, care contribuie la mentinerea si refacerea echilibrului florei intestinale. De asemenea, potenteaza actiunea antibioticelor si reduce semnificativ efectele adverse ale acestora. Se recomanda administrarea a 3 comprimate pe zi. Pretul recomandat de producator este de 23 lei.
Activ Imuno Forte este produs de compania Aesculap Prod, parte integranta a grupului ROPHARMA.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram