Electrolux invita bloggerii de food la o Cina Regala

17 aprilie 2012
Autor:
dowmedia08

Cina la Palatul Elisabeta

Electrolux pregateste un eveniment unic in Romania: o Cina Regala la Palatul Elisabeta, impreuna cu A.S.R. Principesa Margareta si cinci bloggeri de food. Selectia acestora din urma se va face prin intermediul unei competitii. Astfel, toti bloggerii pasionati de gatit sunt invitati sa pregateasca intr-o maniera unica, personala si creativa una dintre retetele A.S.R. Principesa Margareta, disponibile pe site-ul www.electrolux.ro. Fie ca este vorba despre introducerea unui ingredient-surpriza sau despre aranjarea deosebita a produsului final, acestia trebuie sa impresioneze juriul prin creativitate si indemanare pentru a pasi in bucataria regala.

Pentru a se inscrie in competitie, este suficient ca, intr-o prima etapa, sa-si exprime disponibilitatea de a participa si sa transmita pe mail reteta pe care doresc sa o pregateasca. Pe 23 aprilie, toti participantii vor posta pe blogul personal reteta, insotita de fotografii sugestive. In urma evaluarii juriului vor fi alesi doar cinci castigatori, anuntati pe 30 aprilie, pe site-ul www.electrolux.ro. Acestia vor avea astfel ocazia sa gateasca si sa ia cina cu A.S.R. Principesa Margareta, la Palatul Elisabeta, pe 16 mai.

„Data Cinei Regale are o dubla simbolistica pentru Electrolux. Sarbatorim exact un an de cand am devenit Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei si, totodata, anul acesta organizam un eveniment fara precedent in Romania: deschiderea usilor bucatariei regale pentru bloggerii pasionati de gatit. Pentru noi este o onoare sa o avem alaturi pe A.S.R. Principesa Margareta in acest demers. Sunt convinsa ca oamenii vor fi mai mult decat deschisi la invitatia noastra si asteptam cu interes propunerile lor de retete”, declara Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager Electrolux Romania.

Juriul acestei competitii este format din Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager Electrolux Romania, si Anca Mitu, Managing Partner Privileg Catering. Compania Privileg Catering a primit, de asemenea, distinctia de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei in 2009, ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii oferite de-a lungul celor aproape 16 ani de activitate. Mai mult decat atat, Privileg Catering a fost desemnata patru ani consecutiv drept cea mai buna companie de catering din Romania.

Electrolux extinde Passion4Cooking

Umbrela Passion4Cooking defineste toate proiectele culinare desfasurate de Electrolux si dedicate bloggerilor de food din Romania. Aceasta platforma de comunicare a fost initiata in urma cu un an si jumatate, cand a avut loc prima editie a proiectului „Cina cu Electrolux”. In 2012 conceptul a fost extins si la nivel national, prin competitiile dedicate retetelor traditionale moldovenesti, bucovinene sau ardelenesti. Pana in prezent, zeci de bloggeri specializati pe domeniul culinar au avut ocazia sa testeze electrocasnicele Electrolux, gatind pentru cei dragi si pentru prietenii din blogosfera la Club Cortina din Corbeanca.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram